2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی چجوری میتونه خانوادشو پیدا کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 70 پست
اگه شک دارید بزارید مطمینتون کنم که کلا بچه اوردن اشتباهه وقتی نتونی درکش کنی و شرایط لازمو براش فرا ...

بالاخره یکی پیدا شد درک کرد قضایارو

بعد یه سریا میان تایپیک میزنن اهدای تخمک اهدای زندگی

عزیزم برو بیمارستانی که بدنیااومدی

پرونده وهمه چیزت اونجاست

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرتون بهشت و جهنم وجود داره که برن جهنم یا خودم باید دنیارو براشون جهنم کنم 

حتما وجود داره،،،باید حتما پیداشون کنی باهاشون حرف بزنی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
من ترجیح نمیدم فقط میخوام خانواده اولو اذیت کنم خانواده دومم لیاقت منو ندارن منم ازشون نخواستم بزرگم ...

سلام.

غصه نخور اصلاااااا .

تهش میدونی چی هست .

اینکه هممون تنها هستیم . اینکه از تمام تعلقات باید روزی بکنیم و بریم تنهای تنها در پیشگاه خدا .

اما اون بخش عاطفیش رو در این دنیای تعلقات و دلبستگی امثال من درک نمیکنن.

ولی تهش رو به دلیل بالا پایین زندگی و تجربه خدمتتون گفتم.

دعا میکنم الهی در جوانی تهش رو درک کنی و راحتو آرام بشی‌.

مراقب خودت . سلامتیت . خوبیات و روح قشنگت باش .

برای شادی روح مادرم و همه رفتگان میشه لطفا 🙏صلوات بفرستید 🤲❤💐
پس چرا بچه میارید شما یا کلا ادما 

ما بچه ی خودمونه غریزه ی مادریه از گوشت و خون خودمونه

کسی که پی پی بچه غریبه رو میشوره و زحمتشو میکشه خیلی فداکاری میکنه باید دست و پای مادرخونده تو ببوسی

خب اگر لذتی نداره چرا بچه دار میشید؟ بچه نیارید و بدبختش نکنید  

کی گفته بچه های ما بدبخته؟

شکر خدا خوشبخته ان شاالله روز به روز خوشبخت تر و شادتر هم بشه

اونایی ک فرزند خونده اوردن هم باید بچه قدردانشون باشه

بخاطر فداکاری بزرگشون

اگه شک دارید بزارید مطمینتون کنم که کلا بچه اوردن اشتباهه وقتی نتونی درکش کنی و شرایط لازمو براش فرا ...

عزیزم من بچه دارنمیشم ولی بچه خیلی دوست دارم خیلی وقته تو فکرم که از پرورشگاه بیارم ولی همسرم موافقت نمیکنه الان که دیدم شما این حرفا رو زدی راستش خوشحال شدم که زیاد به همسرم اصرار نکردم چون تصمیم خیلی سختیه و دل بزرگی میخواد امیدوارم از من ناراحت نشده باشی ان شاءالله که همیشه سلامت باشی و روزگار بر وفق مرادت باشه

این نیز بگذرد...                                   

از طریق دادگاه میشه پیگیری کرد

بلاخره اونجا چیزی ثبت شده

اگه نام و نشونی هم داری میتونی از ثبت احوال پیگیری کنی

در غیر اینصورت کاری از دستت بر نمیاد

اصلا شاید مرده باشن تو چه میدونی

ببین یه چیز میگم طرز فکر منه نه قضاوت میکنم و نه میگم درسته بچه به پدر و مادرش میره و ژن اونا رو د ...

من اطلاعاتی ک ازشون دارم میدونم ک اینجوری نبودن ولی واسمم مهم نیس هرجور باشم اندازه تو حرومزاده نیستم ک با اینجور حرفا دل کسیو بشکنم همه چیز تو ذات ادماس ک ذات تو مشخصه چقدر حیوون و کثیفه

کی گفته بچه های ما بدبخته؟ شکر خدا خوشبخته اونایی ک فرزند خونده اوردن هم باید بچه قدردانشون باشه ...

تو دل بچه هستین؟

منم تا یه مدتی همه فکر میکردن خوشبخت ترین هستم 

اما کو؟کجای خوشبختی اینا بود