2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی چجوری میتونه خانوادشو پیدا کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 70 پست
جسارت نمیکنم.منظورم به فرزند شما نبود نه اتفاقا عزیزم من وقتی مادرم خیانت کرد سعی کردم خوشبخت باشم ...

بعضیا خودشون تو ارامشبودن روح خسته ما رو درک نمیکنن . این چیزارو فقط تو فیلما دیدن اخه . 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وااای بیاین همه با هم استغفار کنیم. خدا راضی نیست. خیلی حرفا شایسته مون نیست! بابا ما اشرف مخلوقاتی ...

اصلا خدا عالی

خدا بهترین

ما هم خدا به وجود اورده

ته ته این همه مشکل چیه؟

همه این چیزا برای گول زدن هست

سرتون رو کردید زیر برف هیچی هم متوجه نمیشید

تو مدرسه بخاطر خیانت همسرت مسخره ات کردن؟

عزیزم نوشته مادرم بادقت بخون

به منظور فراهم شدن زیارت حضرت علی ابن موسی الرضا(ع) خواندن این آیه مفید است: 💛《 بُورِكَ مَنْ فِي النَّارِ وَمَنْ حَوْلَهَا وَسُبْحَانَ اللَّهِ رَبِّ الْعَالَمِينَ》💛 خواندن این آیه هم باعث توفیق تشرف میشود وهم کیفیت زیارت را بالا میبرد، قبل از رفتن بخصوص وقتی انسان میبیند خیلی وقت است توفیق پیدا نکرده که به زیارت برود خواندن این آیه مفید است(شیخ جعفر ناصری)

عزیزم شما هم تمام حرفات به حق هست 

مادر و پدرت ممکنه زنده هم نباشن هر چیزی امکان داره اما پیداشون کن و بپرس 

با یه وکیل مشورت کن راهنماییت میکنن

اگر وکیل اشنا میشناختم حتما معرفی میکردم بهت

اصلا خدا عالی خدا بهترین ما هم خدا به وجود اورده ته ته این همه مشکل چیه؟ همه این چیزا برای گول ز ...

حس میکنم میتونم باهات صحبت کنم از جنس خودمه دردات اگه دوست داشتی تلگرام پیام بده @fati807980 ایدیمه 

عزیزم نوشته مادرم بادقت بخون

عزیزم منظورم مادرش بود

اونقدر تو فکر همسرم بودم که بجای مادر گفتم همسر

هیچ لذتی بالاتر از آن نیست که با کسی آشنا شوی که دنیا را مانند تو می‌بیندگویی در می‌یابی که دیوانه نبوده ای.