2777
2789
عنوان

بچه پرورشگاهی چجوری میتونه خانوادشو پیدا کنه ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 70 پست
هی میگم از پرورشگاه بچه آوردن اشتباهه اینم عاقبتش  پول وعمر و جوانیت رو بذار پای بچه ای ک از ...

من ترجیح نمیدم فقط میخوام خانواده اولو اذیت کنم خانواده دومم لیاقت منو ندارن منم ازشون نخواستم بزرگم کنن اگرم کردن واسه خودخواهی خودشون بوده ک بخوان لذت بچه داشتن رو بچشن در صورتی ک من راضی بودم میمردم 

فقط ناراحتم ک بی هویتم هیچکسو ندارم 

عزیزدلم حق داری ناراحت باشی واقعا شرایط سختیه،،،خدا خواسته اون برگه هارو پیدا کنی شاید قسمت باشه پدر مادر واقعیتو ببینی

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره منم الان واقعا به شک افتادم دراین مورد

اگه شک دارید بزارید مطمینتون کنم که کلا بچه اوردن اشتباهه وقتی نتونی درکش کنی و شرایط لازمو براش فراهم کنی فقط گناه میکنی مخصوصا اینکه تو ایران بچه به دنیا بیاری 

بحث پیدا کردن نیست بحث اینه که ادم انتقام جویی هستم زشت نیست بچه به دنیا اوردن ول کردن نگفتن سرنوشتش ...

عزیزم پدر مادرت شاید شرایط مالی ندلشتن و وقتی دادنت ب پدر و مادرِ الانت خیالشون راحت بوده ک جات خوبه

بـِ توکّلِ نامِ اعظـمتــ ... سلام :)
عزیزدلم حق داری ناراحت باشی واقعا شرایط سختیه،،،خدا خواسته اون برگه هارو پیدا کنی شاید قسمت باشه پدر ...

بنظرتون بهشت و جهنم وجود داره که برن جهنم یا خودم باید دنیارو براشون جهنم کنم 

عزیزم پدر مادرت شاید شرایط مالی ندلشتن و وقتی دادنت ب پدر و مادرِ الانت خیالشون راحت بوده ک جات خوبه

اینطور ک شنیدم بچه زیاد داشتن گوه خوردن زرت زرت پس انداختن مگ حیوونن 

آره منم الان واقعا به شک افتادم دراین مورد

ببین یه چیز میگم طرز فکر منه

نه قضاوت میکنم و نه میگم درسته

بچه به پدر و مادرش میره و ژن اونا رو داره

اکثر موارد پرورشگاهی بچه ی نامشروع یا بچه ی معتاداست

وگرنه فقیر ابرومند هم دلش نمیاد بچه اشو سر راه بذاره

اینم بچه ی همون پدر مادره احتمالش زیاده مثل پدر و مادرش بشه در اینده

و کلی دردسر برا خونواده جدید درست کنه