2777
2789
عنوان

نامزدم بلاخرههه اومددد

| مشاهده متن کامل بحث + 1041 بازدید | 78 پست
یادش بخیر۲۲سال پیش عقدبودیم همسرم راه دوربود میومد خونہ مون اولین نفرخودم مےرفتم دروبازمےڪردم تازه پ ...

من از خودش روم نمیشه

یعنی داییم و زنداییم بودن مشکلی نبود

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه... خدایا ته داستان ماهم قشنگ باشه:)به امید قبولی

وایی خوشبحالتونکاش اینم اینجور بوداون از من خجالتی ترهالبته میدونم چون خودمم اجازه ندادم اینجور باها ...

نه ما ۴۰ روز صیغه محرمیت بینمون خونده شده بود و عادی تر شده یودیم و اون خودش تا نزدیک عقد هیچی ولی نزدیک عقد دیگه خواست دستمو بگیره بغلم کنه من نزاشتم یهو فردای عقد...😐جالبه اونم خجالتییی ولی بهش فشار اومده بود دیگه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اوه اعتراض نمیکنه؟نامزد من سریع اعتراض میکرد حتی پیش خانواده ها😐😐😐بعد خودش بی محبتتتتت از من محبت ...

نه اونم بدتر من کم روووو

یعنی خودش به زنداییم گفته بیان خاستگاری

بهشم گفتم چرا منو خاستی و اینا فقط نگام میکرد میخندید

خب لعنتی انگار نمیتونه بگه دوست داشتم

اگه اینو میگفت من دستم باز میشد

سومین کاربریمه اگه نی نی سایت تعلیق نکنه... خدایا ته داستان ماهم قشنگ باشه:)به امید قبولی

واخب الان پیامش بده یه حالی ازش بپرس وعزیزونفسم اینا به کار ببر تا شب روت بشه بری بغلش😂الان دخترا م ...

وایی کلا تو این ۹روزه یه بارم عزیزم نگفتم🤣

اصلا روم نیس ازش

پیامم ندادیم بلکه خودش به بهونه اینکه پول برات انتقال دادم زنگ بزنه اونم درحد ربع ساعت

نامزدیم صیفهامروز۹روز شدهفردای نامزدی رفت ماموریت

اها خب طبیعیهههه

نامزدی همینه عقد فرق داره

ما هم تو نامزدی همین بودیم

بعد من به خواهرم میگفتم این خیلی خجالتی هیچییی بلد نیست چیکار کنم بعد فهمیدم میخواسته عقد کنیم خیالش رانت شه

یکم محبت کن به نامزدت انقدر خجالت نکشسرد باشی خوب نیست انقدر این محبتای یهویی مزه میدهمن یادم نامزد ...

وایی حیف من خجالتیم

یعنی امشب میتونستم دلبری کنم🤣

اونم خا انگار بلد نیس

وایی حیف من خجالتیم یعنی امشب میتونستم دلبری کنم🤣اونم خا انگار بلد نیس

منم خیلییی خجالتی بودم اما خب کرم درون فعال😐🤣🤣🤣

خودم داشتم سکته میکردم با اون سر و وضع یهو رفتم جلوش اونم پرو زل زده بود بهم ولی منم کم نمیوردم خیلی عادی و پزو😂