2777
2789
عنوان

سوال جالب ! 🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 45 پست

چون نماز قاعده و قانون داره ک حرف ب حرفش ب جا و با تدبیر گفتن بخونیم 

لغت ب لغتش, هر کدوم ک میگیم در اصل برای خودمون مفید هست

مثلا  کلمه ی لا اله الا الله حتی گفتنش بدون اعتقاد برای تقویت شش ها مفیده یا بقیه ی عبارلتش هم همینطور 

یا مثلا تعداد سجده و رکوع ها باعث افزایش جریان خون ب مغز میشه و....

بخاطر همینه ک نماز رو باید با همون شکل گفته شده انجام داد تا اثر خودشو داشته باشه ـ

اگ اینطور نبود خدا میگف روزی ده دیقه بشینید با من درد و دل کنید بجای نماز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون نمیتونی اون معنا و مفهومی که وقتی عربی میخونی داره را به زبان فارسی بیان کنی

ولی خب ما معنی آیات رو میدونیم ؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
بله .. اینجوری میفهمم که چی میگم .. و انگار که واقعا دارم با خدا حرف میزنم

عزیزم بزار ی مثال بزنم الان وقتی ما مریض میشیم نسخه های که دکتر میگه سر در نمیارم چی به چیه ، فقط میرم داروها رو تهیه میکنیم و خوب میشیم ، نماز هم اینجوریه ، و در آخر باعث عاقبت بخیر ما میشه ، اما اگه قرآن رو بخونی ، نماز رو هم درک میکنی.!..

نه باید به عربی خونده بشه چونکه معنا و مفهومش رو برسونه عزیزم

ممنون .. درست میگید

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
 می‌خوام دوباره به زبان فارسی شروع کنم . منم احساس میکنم اینجوری از ته دل با خدا حرف میزنم

امید وارم خدا قبول کنه 

می‌خوام دوباره به زبان فارسی شروع کنم . منم احساس میکنم اینجوری از ته دل با خدا حرف میزنم

خو عزیزم بشین دعا کن نماز چرا میخونی حالا اون دنیا میگن  نمازات قبول نیس حوصله داری والا عربیش راحتره 

ولی خب ما معنی آیات رو میدونیم ؟

میشه خواهش کنم این متن رو بخونی؟

احتمالا جواب سوالت رو متوجه میشی🌹

https://hawzah.net/fa/Magazine/View/4892/4945/41582/نماز-خواندن-به-فارسی!

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
جدی بش فکر نکرده بودم الان اونیکه مثلا انگلیسی هستش مسلمونه عربی میخونه؟ یا انگلیسی؟

😄

میشه خواهش کنم این متن رو بخونی؟ احتمالا جواب سوالت رو متوجه میشی🌹 https://hawzah.net/fa/Magazin ...

خیلی ممنون حتما ⚘