2777
2789
عنوان

سوال جالب ! 🍃

| مشاهده متن کامل بحث + 307 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرجوری دوسداری بخون مشکلی نداره  اونی که باید ببینه و قبول کنه میکنه 😁

واقعا؟

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..

چون نمیتونی اون معنا و مفهومی که وقتی عربی میخونی داره را به زبان فارسی بیان کنی

‏یک آدم بیشعور رو به سختی میشه تحمل کرد...اما تحمل آدم بیشعوری که فکر میکنه"با شعوره" غیر ممکنه...
من به زبان فارسی خوندم یه مدتی و بعد گفتم شاید قبول نیست دیگه کلا نخوندم

ولی من دوست دارم .. اینجوری میتونم واقعا با خدا حرف بزنم

شعور و شخصیت                                                                     مهم ترین آپشن برای یک انسانه                                               زیبایی رو اسب هم داره ، قد بلند زرافه هم داره ، هیکل فیت رو کانگرو هم داره                                                                         شخصیت داشته باشین ، بقیش درست شدنیه ..
نه باور نکن همون عربیو بخون برا چی کاری کنی که بهش شک داری

درسته .. ممنون

شما مدرسه هم میری ، یونیمفرم خودش رو داره

هر مدرسه مدل برنامه صبحگاهی خاص خودش رو داره

پس طبیعیه دین اسلام هم یکسری موارد داشته باشه واسه اینکه بِرَند خودش باشه

لطف میکنید برای گشایش در کارهام صلوات بفرستید و دعا کنید. سپاس فراوان