2777
2789
عنوان

نمیدونم چرا طلبیده شدم برم مشهد 💔

332 بازدید | 13 پست

قرار بود مادرم بره  مشهد زیارت منم ناچار شدم با خالم اینا برم مسافرت 

اونام ی رفتار توهین امیزی کردن جمع کردم اومدم خونه خودمون باهاشون نرفتم 

از صب داشتم گریه میکردم دیگه مجبور بودم تنها بمونم خونه چن روز 

الان فهمیدم ی بلیط اضافه اومد و اونو دادنش ب من ک منم برم مشهد  زیارت 😭

حالم خوب نیس ی حاجت بزرگی دارم چنبار رفتم پابوس اقا نشده تو این ۱۰ سال درست نشد 

تصمیم گرفته بودم نرم دیگه هیچ وقت با اقا ععد کرده بودم چنبار اومدم ندادی ...

💔

ینی منظور خدا ازین کاراش چیه💔

مام پاشيم بريم شمال بابا

كرونا كه به يور ملته چرا ما بشينيم خووونه🙄🚶🏼‍♀️

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ان شاالله ک خیره

حداقلش اینه دلت سبک میشه

حال و هوات عوض میشه

برو و برای خودت و همه ی گرفتارا و دلشکسته ها دعا کن

خدا بزرگه 

🍃❤معجزه ها وجود دارن من به معجزه ایمان دارم❤              آرام باش...آنجا که دگر راهی نیست،خدا راه می‌گشاید ❤          اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

لطفا واسه منم دعا کن عزیزم 🙏🙏طلبیده شدی

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

عزیزم لطفا واسه رسیدن به حاجتم خیلییی دعا کن اسمم مبینا

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

هروقت بدون برنامه بری کلی بهت خوش میگذره امیدوارم اگه به صلاحت هست حاجتتو بگیری فقط وقتی رفتی منم دعا کن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

مام پاشيم بريم شمال بابا كرونا كه به يور ملته چرا ما بشينيم خووونه🙄🚶🏼‍♀️

حرف نزنی کسی نمیگه لالی 

منم مجبورم ک میرم البته ک ب شما ربطی نداره ولی گفتم در جریان باشی !