2777
2789
عنوان

دارم از عصبانیت دیوونه میشمممم😡😡+اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1016 بازدید | 47 پست
بلاک کردم

خوبش کردی 😐

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ ری اکشنی نشون نده..... پشیمون میشه دوباره و برمیگرده 

میدونم اینم میدونم ک الان داره از ناراحتی و عصبانیت خودشو میخوره 

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊
این جور پیام هارو دادن بیشتر نشون دهنده اینه طرف چقدر درگیر تو هست...اگه‌جواب بدی تو‌هم میشی مثل اون ...

اخه من ک میشناسمش ک چقدر دوستم داره فقط داره قپی میاد

دوست منم از بس چاخان میکنه نمیدونم چیکارکنم دیگه    

الکی هی خودشو چیز زرنگ نشون میده ،یه سال نیس داره درس میده به بچه ها الکی میگه چهارپنج ساله😶،اصلا اون زمان ک همکلاسی بودیم توکلاس هم زرنگ نبود ریاضی ب زور ۱۰میشد الان ریاضی پایه ۴درس میده  

اتفاقا بلاک نکن بذار شرمنده شه دو روزدیگه مباد آخه سمتت

اخه ما باهم کلاس والیبال میریم بلاکش کردم ک مجازی نتونه کاری کنه و یکم از غرورشو کم کنه چون خیلی مغروره

پس بیخیالش باش تااا ب خودش بیاد و بدونه کارش اشتباه بوده...

خودم الان از حرص و عصبانیت سر درد گرفتم اخخخ

چرا

کلا به ادم ها عکس العمل نشون نمیدم

اخه با بلاک‌کردن و جواب دادن بهش چه پیامی میخوای بهش بدی؟...اگه فکر میکنی قراره باهاش دوست بمونی بذار اون لشتباه کنه و‌توحرفی نزن تا شرمنده بشه...اگه فکر میکنی این دوستی عاقبت خوبی نداره، بار عکس العمل نشون ندادن یعنی در حدی نیستی که بخوام جوابتو بدم