2777
2789

با یکی از دوستام دعوامون شد ببینید چی بهمم گفتتت😡😡😡هفت ساااله ما باهم دوستیم توی همه مراحل زندگیش پیشش بودم تو ناراحتیاش توی خوشحالی هاش حالا برگشته بهم اینجوری میگههه😡😡😡بشکنه این دستم ک نمک ندارهه

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

خاک تو سرش

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو چهارمین اشتباهت اینه هنوز داری ادامه میدی 

بلاکش کن 😐

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
حتما یه کاریش کردی دیگه.دیوونه که نیس بیخودی بگه

همه دوستا روانی شدن جدیدا نمیدونم چرا   

خدایا این جوونی آرزوی بچگیامون نبودا💔🙂        من همون دختریم😎 که وقتی تو خیابون راه میرم، نمیگن این با من بود🙄 میگن ای کاش با من بود🤪 بحله بحله ما اینیم🤓 اگه رفتی دیگه برنگرد دختره دیگه با اینکه قلبش هزار تیکه شده اما با یه لبخندت عاشقت میشه منطق هم حالیش نمیشه💔

خاک تو سرت اگه دوباره بری سمتش و محلش بذاری میمونو

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
دو روز دیگه پشیمون میشه

اینو ک میدونم 

میدونم عین چی دوستم داره فقط داره لج میکنه و به خاطر غرورش اینجوری گفت ولی نمیدونم چرا انقد عصبی شدممم

چیزی‌دَر‌گوش‌ِقـٰاصِدَک‌هـٰا‌گُفتِه‌اَم‌اَز‌آرِزوفَرـٰاتَر...🕊

خب الان داری میترکی از ناراحتی جوابشو بده چرا حرص میخوری فقط بگو بزرگترین اشتباه اینه ک در اختیارت اینترنت گذاشتن فرهنگ نداری چجوری استفاده کنی ببینی ب کی داری پیام میدی بچه کوچولو هار هار هار 😐😶😶😶

دیگ چیزی نمونده ک‌بغل بگیرمت دی ماه زمینی میشی رویایه بچگیام تعبیر شد منو بابا مرتضی بی صبرانه منتظرتیم رادمان مامان ❤️