2777
2789
عنوان

خداوکیلی فلسفه اینکه ادم های بدذات خیلی خوشبختن چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2852 بازدید | 62 پست
عزیزان همه نظرات رو خوندم  من کار ندارم ب اونا که خوب هستن و.خدا خوشبختی داده یا اونا که بدی ک ...

خب همین که به این فکر کنیم چرا فلان شخص ظلم کرد و جواب نگرفت دو معنی میده اول اینکه من دارم زمانمو که اینقدر ارزشمنده و یک بار در اختیارم گذاشتن سپری میکنم و به این فکر میکنم کسی که ظلم کرد الان چقدر خوشبخته.  دوم اینکه دارم تو کار خدا دخالت میکنم و خودم را در جایگاهی قرار دارم که اجازه بدم تعیین کنم که خدا چکار کنه چکار نکنه‌ 

عزیزم‌ این دنیا محل رنج و سختی هست. همونی که از بیرون فکر کردی خوشبخته اگر ظلم کرده حالش خوب نبوده و الانم مطمین باش حالش بدتره. 

اشتباه نکن هر کسی تلاش کنه دنیاشو بسازه تو همین اندازه بهش میدن. خوش و خرم باشه تو این دنیا خب باشه. اخرش چی؟ نمیمیره؟ یه روز تموم نمیشه؟

کدوم از اون چیزهایی که اینجا ساخت حتی به قیمت رنج دادن و ظلم به دیگری را با خودش میبره؟

قیمت ما این دنیا نیست باور کن. این دنیا وسیله است. تا اون دنیامون را بسازیم‌ 

به معاد ایمان داشته باش. نه برای اینکه تو گوشمون کردن. بهش فکر کن. نگاه کن به درخت ها مردن و زنده شدنشونو ببین. ببین چطوری با هر بهار زنده میشن. نگاه کن به خوابیدن خودت. ببین چطوری روحت از بدنت جدا میشه و خواب میبینی. نگاه کن به کسانی که از این دنیا رفتن و هیچی از خودشون باقی نگذاشتن. 

در مورد دفاع از حق و حقوق هم ادم تا جایی که میتونه باید دنبال حقش بره. بعد اگر نشد بقیه شو واگذار کنه به خدا. و خدا نگران نباش از حق بندش نمیگذره‌ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب همین که به این فکر کنیم چرا فلان شخص ظلم کرد و جواب نگرفت دو معنی میده اول اینکه من دارم زمانمو ک ...

خوب ابجی عزیزم من همین رو.میگم.

وقتی قراره همه ما بمیریم پس چرا یکی اوج خوشبختی رو داره و وقتی میمیره میگن خوش بحالش چقدر خوشی کرد و حسرت هیچ چیزی ب دلش نموند و.با خیال راحت فوت کرد اما وقتی مظلوم بمیره میگن اخی گناه داره هیچ خوشی نکرد و الان هم با ی عالمه حسرت رفت بغل خاک خوابید و از زندگیش هیچ نفهمید و دستش کوتاه شده...اخه عدالت خدا کجاست بعدش هم خیلیا ب سبب بدبختی توی گناه میفتن مثلا دزد بخاطر نداری دزدی میکنه اونوقت اگه اخرتی وجود داره پس اون دنیا هم خوشی نمیبینه.بحث من این هست چرا خدا دستشو نگرفت تا دچار گناهی نشه.خوب میگم پس هیچی وجود نداره

خیییییلی پررررره عزیزم دارم از خلقتم ناامید میشم اخه برای چی افریده شدم وقتی قراره مظلوم باشیم و ظال ...

عزیز من ، خود من یکی از کساییم که تو زندگیم به هیچ کس بد نکردم

اما خیلیا بهم بد کردن

واگذار کردم بخدا

اما به خاطر دل پاکی که داشتم خدا هیچ وقت منو واگذار نکرده و همیشه دستم رو گرفته

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

حکایت دنیا خیلی عجیبه 

هستن آدمایی که شعور و درک وجود خدا رو ندارن و نمیتونن بزرگیشو ببینن واسه همین همیشه از غافله عقبن و غر میزنن .....

کاش اول انسان بودیم بعد انتظار خوشبختی داشتیم .........

با خدا باشو پادشاااااهی کن ؛ بی خدا باشو گدااااایی کن 😍😍😍😍😍 عشق اول و آخرم فقط خدااااااااااااااااااااااااست 😍😍😍😍
خوب ابجی عزیزم من همین رو.میگم. وقتی قراره همه ما بمیریم پس چرا یکی اوج خوشبختی رو داره و وقتی میمی ...

تا تعریفمون از خوشبختی چی باشه. مسئله اینه همه چیز نسبیه و مطلق نیست که ما بخوایم تعیین کنیم چی خوبه چی بد. و اندازه گیری کنیم.

من یه مثال میزنم 

فرض کن سه نفر  بچه دار نشدن :

نفر اول بچه دار نمیشه اما خوشبختی را به بچه داشتن نمی دونه یه مدت ناراحت میشه ولی با چیزهای دیگه خودشو خوشحال نگه میداره

نفر دوم همین بچه نداشتن را اوج بدبختی میدونه و حسرت میخوره و بقیه زندگیش هم خراب میکنه 

نفر سوم هم حسرت میخوره ولی بعد مدتی اینو یه فرصت میدونه و میره فرزندی را به عنوان فرزندش قبول میکنه و بزرگ میکنه و حس خوشبختی داره از کاری که کرد

بعد مرگ حال این سه نفر چطوریه؟ کدوم یکی به خودشون ظلم کردن؟ کدومشون از نداشته هاش اتفاقا به نفع خودش استفاده کرد؟ بعد مرگ ممکنه مردم راجع به این سه نفر هر چی دلشون خواست بگن. ولی کدومشون حالش از همه بهتره؟ اصلا ما میتونیم مطمئن باشیم حتی نفر سوم کار خوبی کرده؟ اصلا ما میتونیم بفهمیم اونی که اوج فقره بعد مرگ چه حالی داره؟

میخوام بگم خدا ما رو آزاد آفریده و راه درست را مشخص کرده اما اجبارمون نکرده چه کار کنیم چکار نکنیم. اون شخصی که دزدی کرد انتخاب خودشه. فقر امتحانش بود که چقدر پای اطاعت از خدا میمونه؟  میتونست بره دست فروشی اما دزدی نکنه. حتی بره کف زمین بشوره اما دزدی نکنه. 

باز هم نمی تونیم تعین کنیم شاید اون دزد با عاقبت بخیری بمیره شاید دم دم های رفتنش تغییر کنه توبه کنه 

ولی یکی عبادت هفتادسالش  نزدیک های مرگش به باد بره.

کلا هیچ چیزی مشخص نیست. 

بهترین کار اینه آدم رها کنه این افکارو 

ایمانشو قوی کنه و بدونه جقدر تنهاست بدون خدا. و سعی کنه انسان زندکی کنه‌. که دست پر از این سفر کوتاه بره. و روسفید باشه. نه تازه بعد مرگ نگاه کنه به مال و فرزندش و زندگیش که چقدر حرص زد آخرش همونها به دردش هم نخورن‌. و گاهی همون فقیره خوشحاله که پولی نبود دل ببنده. طمعی نداشت. خیلی آروم تر دنیا را ترک میکنه. 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خوشنود باشی و ما رستگار

خدا میگه اونایی ک بد ذاتن اینقدر بهشون نعمت میدم ک توبه رو فراموش کنن

نادان تر از کسایی که ویژگی چند تا آدم اطرافشون رو دیدن و به کل افراد یک قوم نسبت میدن نداریم.
فهمیدی ب منم بگو ک کمتر کفر بگم 

یه بار یکی بهم گفت خدا آدمایی که دوسشون نداره رو همه چی بهشون میده و همه ی بخششو همینجا تو همین دنیا براشون نازل می کنه و به قول معروف حجتشو  تو همین دنیا براشون تموم می کنه

ولی اونایی که دوسشون داره رو طول میده تا به خواستشون برسوننشون به چند دلیل ( قبلش بگم هر دعایی بکنی حتی اگر مستجاب نشه تو آخرت به خاطر دعایی که کردی پاداش داده میشی ) اولین دلیل که حکمته که خب بحثش جداست

دومین دلیل اینه که خدا دوست داره صدای اون بنده ای دوسش داره رو ییشتر بشنوه، دوست داره  اون دعا کنه و صداش کنه

دلیل دیگه اینکه خدا خیلییی بهترشو تو آخرت بهت میده. حتی حدیث هم داریم که میگه مردم تو روز قیامت آرزو می کنن ای کاش خدا هیچ دعاییشونو تو دنیا برآورده نکرده بود و به جاش توآخرت بهشون پاداش می داد( چون  پاداش های دنیا و آخرت اصلا  قابل قیاس نیستن )

بعدشم من خودم کلیییی آدم بدذات دیدم که خوشبختن و باورت نمیشه اگر بگم چجوری تو تنهاییاشون عذاب میکشن.روحشون آرامش نداره.همه چی هم دارن بازم بیشتر می خوان.دو تا آدم درس حسابی ،که آدم باشن، دورشون ندان.دور خودشون هزار لایه کاغذ دیواری خوشگل و پرزرق و برق کشیدن ولی از درون نابودن.

اینا هم تجربه ی شخصی خودم بود عزیزم امیدوارم موفق باشی🙏🌹

باران می بارید، کودکی گفت خدایا گریه نکن، درست میشه..:) میشه لطفا برای اینکه زودی به حاجتام برسم دعا کنید یا یه صلوات بفرستید:)💞 لطفا اول بفرست بعد بقیه امضانو بخون😙 من عاشق اینم که شبا تو تهران راه برم، عاشق اینم که تا دیروقت از بام تهران شهر رو نگاه کنم، و عاشق اینم که با دوستام تهران رو بگردم، اما بخاطر موجوداتی به نام مرد ها نمی تونم. مادر عزیز، ازت خواهش می کنم جوری پسرتو تربیت کن که اگر هزارتا دخترم تو اجتماع و کنارش بودن، حتی اگر همشون لخت بودن، حتی اگر هیچ کدومشون با خانوادشون نبودن، بهش تیکه نندازه، نگاه بد بهش نندازه، و کاری به کارش نداشته باشه. به امید روزی که دخترا هر ساعت و هروقت که خواستن، تنها یا با هرکس که خواستن، هرکجا و هر مکانی که خواستن، بدون نگرانی بتونن برن✌//این خیلی خوبه که داریم یاد می گیریم کسی رو قضاوت نکنیم، اما کاش یاد بگیریم برای جا انداختن این فرهنگ، این رو جانندازیم که آدمای با دین و ایمون بد یا خرابن. زیاد می شنویم که یه آدم در ظاهر بد داریم با باطن خوب، و یه آدم چادری و با دین و ایمون داریم که زیر اون چادر هزارتا کثافت کاری می کنه،پس قضاوت نکنید. این جور متن ها از بیخ و بن غلطه. لطفا برای جا انداختن قضاوت نکردن ، مسلمون ها و آدمای با دین و ایمان رو زیر سوال نبرید❌❌ ///این روزا همه می نالن که مردم بی وفان، مردم دروغگوعن، مردم خیانت کارن، خوبی رو با بدی جواب میدن، از پشت خنجر میزنن و... ولی یه لحظه، فقط یه لحظه مکث کن. اگر همهه ی آدما از همهه ی آدما می نالن، اگر همه زخم خورده هستن، پس اونی که زخم میزنه کیه؟ پس اون آدم بده و بی وفاعه کیه؟ جز اینه که منو تو عیم؟:) از عمد یا غیر عمد، چه یادمون باشه چه نباشه،چه متوجهش باشیم چه نباشیم، ما هم هرروز داریم به این آدما زخم می زنیم. تو نمی تونی آدما رو تغییر بدی، ولی خودتو چرا. پس از همین لحظه حواست خیلی به خودت باشه، از این لحظه هروقت خواستی ماجرای یه آدمی که بهت بدی کرده رو بگی، یادت باشه که یه نفرم یه جای دیگه داره از ماجرای بدی که تو در حقش کردی میگه..///و در نهایت یه جمله از خانم فاطمه صفاری که عاشقشم  -رفیق تصمیم گرفته ام در خانه ام را به روی ابلهان ببندم. + مشکلی نیست، اما آن وقت خودت چطور وارد می شوی؟
یه بار یکی بهم گفت خدا آدمایی که دوسشون نداره رو همه چی بهشون میده و همه ی بخششو همینجا تو همین دنیا ...

عزیزم من تمام این حرفاروشنیدم  و خوندم اما الان با تحقیقات متوجه شدم همشون دروغ و ساخته ذهنی اخوندای ب ظاهر شیعه هست 

بخاطر همین ناراحتم که ی عمر ساکت شدیم ب امید این حرفا

الان که فهمیدم دروغه دارم میمیرم و عمرم رو تباه شده میدونم 

وگرنه کی رفته اون دنیا یا کی با خدا حرف زده و این حرفارو از کجا اوردن   گولمون زدن ب اسم دین و شیعه

یه بار یکی بهم گفت خدا آدمایی که دوسشون نداره رو همه چی بهشون میده و همه ی بخششو همینجا تو همین دنیا ...

اما من هزاربار تو این دنیا دلم سوتته و از ته دلم اشک ریختم و گریه کردم و حسرت خوردم جسرت چیزایی ک بقیه شاید پشت پا بزنن بهش اما خدا نگامم نکرد شبایی بوده واسم تا خود صبح التماس خدا کردمو قران تو بغلم اشک ریختم اما فایده نداشت اومدن گفتن میدونی چیه چون التماس خدا کردی قهرش گرفته نباید برات مهم باشه خدا تو ناامیدی تو دلت امید میکاره  باور کن روزایی بود ک هیچ امیدی نبود هیچ راهی نبود از حدا خواستم کمکم کنه اما همچی خراب شد باز گفتم حتما حکمتی توش بود بلزم انیدوار بودم بازم میگفتم خدا هس هنوزم میگم 

اما وقتی نیبینم اونایی ک ب این امید من میخندبدن الان خوشلختن و حرفاشکن دونه ب دونه دریت از اب درمیاد واقعا عذاب میکشم  

تیکر بارداری نیست .
عزیزم من تمام این حرفاروشنیدم  و خوندم اما الان با تحقیقات متوجه شدم همشون دروغ و ساخته ذهنی اخ ...

کی میگه اشتباه و دروغه گلم؟ بعدام حدیث داریم، حدیث که دیگه دروغ نیست؟  اونی راجع به آدما گفتم که دیگه دروغ نیست

باران می بارید، کودکی گفت خدایا گریه نکن، درست میشه..:) میشه لطفا برای اینکه زودی به حاجتام برسم دعا کنید یا یه صلوات بفرستید:)💞 لطفا اول بفرست بعد بقیه امضانو بخون😙 من عاشق اینم که شبا تو تهران راه برم، عاشق اینم که تا دیروقت از بام تهران شهر رو نگاه کنم، و عاشق اینم که با دوستام تهران رو بگردم، اما بخاطر موجوداتی به نام مرد ها نمی تونم. مادر عزیز، ازت خواهش می کنم جوری پسرتو تربیت کن که اگر هزارتا دخترم تو اجتماع و کنارش بودن، حتی اگر همشون لخت بودن، حتی اگر هیچ کدومشون با خانوادشون نبودن، بهش تیکه نندازه، نگاه بد بهش نندازه، و کاری به کارش نداشته باشه. به امید روزی که دخترا هر ساعت و هروقت که خواستن، تنها یا با هرکس که خواستن، هرکجا و هر مکانی که خواستن، بدون نگرانی بتونن برن✌//این خیلی خوبه که داریم یاد می گیریم کسی رو قضاوت نکنیم، اما کاش یاد بگیریم برای جا انداختن این فرهنگ، این رو جانندازیم که آدمای با دین و ایمون بد یا خرابن. زیاد می شنویم که یه آدم در ظاهر بد داریم با باطن خوب، و یه آدم چادری و با دین و ایمون داریم که زیر اون چادر هزارتا کثافت کاری می کنه،پس قضاوت نکنید. این جور متن ها از بیخ و بن غلطه. لطفا برای جا انداختن قضاوت نکردن ، مسلمون ها و آدمای با دین و ایمان رو زیر سوال نبرید❌❌ ///این روزا همه می نالن که مردم بی وفان، مردم دروغگوعن، مردم خیانت کارن، خوبی رو با بدی جواب میدن، از پشت خنجر میزنن و... ولی یه لحظه، فقط یه لحظه مکث کن. اگر همهه ی آدما از همهه ی آدما می نالن، اگر همه زخم خورده هستن، پس اونی که زخم میزنه کیه؟ پس اون آدم بده و بی وفاعه کیه؟ جز اینه که منو تو عیم؟:) از عمد یا غیر عمد، چه یادمون باشه چه نباشه،چه متوجهش باشیم چه نباشیم، ما هم هرروز داریم به این آدما زخم می زنیم. تو نمی تونی آدما رو تغییر بدی، ولی خودتو چرا. پس از همین لحظه حواست خیلی به خودت باشه، از این لحظه هروقت خواستی ماجرای یه آدمی که بهت بدی کرده رو بگی، یادت باشه که یه نفرم یه جای دیگه داره از ماجرای بدی که تو در حقش کردی میگه..///و در نهایت یه جمله از خانم فاطمه صفاری که عاشقشم  -رفیق تصمیم گرفته ام در خانه ام را به روی ابلهان ببندم. + مشکلی نیست، اما آن وقت خودت چطور وارد می شوی؟
اما من هزاربار تو این دنیا دلم سوتته و از ته دلم اشک ریختم و گریه کردم و حسرت خوردم جسرت چیزایی ک بق ...

منم دقیقااااا همین لحظاتو تجربه کردم

بیا یه قولی بذاریم که یادمون نره

منو تو یه درد مشترک داریم ولی اگر یادمون نرفت( اصلا یه جا بنویسیم که یادمون نره ) بیا چند سال بعد بیایم همینجا بنویسیم که حکمتش چی بوده یا آخر کارمون چی شده:)