2777
2789
عنوان

خداوکیلی فلسفه اینکه ادم های بدذات خیلی خوشبختن چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2852 بازدید | 62 پست
نگو ادمای مهربون شاید بنده های خدا قدرشونو ندونن ولی خدا خودش به مهربونی وپاکی قلبت نگاه میکنه  ...

پس کی میخواد جواب بده من خیلی مذهبی هستم اما دیگه دارم شک میکنم اخه چرا ظالم همیشه خوشبخته

خب میخای خوشبخت بشی برو گناه کن عزیزم چرا سوال میپرسی وقتی میپرسی یعنی خودتم شک داری به حرفت 

معلومه از ته قلبش به خدا و عدالتش ایمان داره فقط دلش شکسته میخواد ثابت کنه عدالت وجود داره

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین عزیزم ادم زورش میاد

خیلی خیلی ترسناکه ادم یه ترازو بگیره دستش و خودشو با بقیه مقایسه کنه. هیچ کس تو شرایط دیگری نیست

به نطرم با دیروز خودت مقایسه کن. اگر بهتر شدی به خودت افتخار کن اگر نه یه خورده خودتو دعوا کن و از نو شروع کن. 

اینده کاملا نامشخصه. هیچی حساب شده نیست. چه میدونی فردا کی هست تو دنیا کی نیست؟ چه میدونی فردا کی از اوج به ذلت میرسه و کی برعکس. 

به جای چرتکه انداختن روی رفتار بقیه و دارایی هاشون بهتر نیست برای کارهای خودمون و عملکرد خودمون چرتکه بیندازیم؟

دنیا محل امتحانه عزیزم. شعار نمیدم واقعیته. تلخه خیلی. دنیا یه فریبه. یه تله ست. ارزوها قشنگی هاش همه از بین میره. 

تو دنیا گاهی از عزیزترین کس قراره ضربه بخوری‌. انتظاری از کسی نیست. 

الان تو هستی و خدای خودت. بعدم تو میمونی و خدای خودت. 

ببین چه میکنی تو این راه. هیچ وقت حسرت بقیه را نخور 

و کاری نداشته باش بقیه چی دارن. 

یه خطی مشخص کن و راه خودتو برو. از خدا هم کمک بخواه هدایتت کنه. تو این مسیر سعی کن هر روز بهتر از دیروز بشی. ما هممون مسافریم. مدتی اینجاییم و قراره بریم. 

خوب من دارم زندگی خودم رو میکنم ولی ظالمان نمیزارن و دنیای مارو جهنم کردن و خدا هم کارشون نداره پس خ ...

یه خانومی هی اذیتم میکنه نه میتونم دیگه تحمل کنم نه بشم مثل خودش یا حتی جوابشو بدم استخاره کردم وسط ناراحتیام کریه هام اومد:روزی ازانچه میکنند بازخاست میشوند یه تیکشم این بود که مامیدانیم انچه درطعنه و تکذیب تو میگویند دلت میگیرد ..همه چی به وقتش 

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

یجایی خوندم که خدا وقتی از کسی بدش میاد اونقدر بهش میده که هیچوقت به یاد خدابیفته یا  انان که دراین درگاه مقربترن جام بلا بیشترش میدهن عدالت خدا یعنی هرچقدر بهت داد همونقدر ازت سوال جواب کنه نه اینکه به همه یکسان بده  به هرحال خدا خداست به یکی بخواد زیادتر میده به یکی اصلا نمیده  طلبکار که نیستیم البته یه وقتاییم خودمون مقصریم مثلا وقتی من تو خونه نشستم وهیچ کاری نمیکنم نمیتونم به کسی که سالهادرس خونده یا کار کرده بگم خدایا چرا به اون دادی چرا به من ندادی یه چیز دیگه  ذات ادمارو نمیشه به این راحتی پی برد  ممکنه یکی یحایی واقعا کار خوبی کرده وخدا تو این دنیا براش جبران میکنه تا بعدا از خدا طلبکار نباشه به هرحال صبر تلاش وطلب خوبیها وشکر گذاری  از ما و اجابت و زندگی خوب از خدا برای بعصیا: این دنیا برای بعضیا هردو دنیا برای بعضی فقط اون دنیا واقعا هم نمیشه تشخیص داد برای هرکسی چه اتفاقی میفته به گواه تاریخ امامان وپیامبران  بهترین خلق درزمان خودشون یا حتی همه ی اعصار بودن ولی اغلبشون زندگی سختو فقیرانه یا حتی  همراه با زجرو شکنجه بوده پس نمیشه گفت چرازندگی من بده شاید صلاح من دراین بوده وقطع به یقین بدون کسی که بده وبدی کرده جوابشو میگیره بعصیا تو این دنیا بعصیها هردودنیا بعضیها فقط اون دنیا باید صبر کنیم 

خوب عزیزم مگه ما چی کم داریم که باید این دنیا خوشی نکنیم  از کجا معلوم اون دنیا وجود داره این ...

نه وجود داره. من مطمئنم که هست. و ما بیهوده خلق نشدیم. اگر نبود پس چرا روح داریم؟ چرا مثل یه جسم برای همیشه نابود نمیشیم؟ 

همیشه خوب میمانم حتی اگر هیچکس قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که بجای همه برایم جبران میکند♥️

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خیلی خیلی ترسناکه ادم یه ترازو بگیره دستش و خودشو با بقیه مقایسه کنه. هیچ کس تو شرایط دیگری نیست به ...

چقد حرفات قشنگ و آرامش بشه واقعا همینطوره و اینکه کسی از باطن زندگی کسی و از دلش خبر نداره ممکن خیلی سختی بکشه ممکن اون کسی که از نظر ما ظالمه خیلی پاکتر و بی گناه تر از ما باشه

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
چقد حرفات قشنگ و آرامش بشه واقعا همینطوره و اینکه کسی از باطن زندگی کسی و از دلش خبر نداره ممکن خیلی ...

ممنونم عزیزم

دقیقا. گاهی ما فکر میکنیم میتونیم به کسی برچسب ظالم بودن بدیم. درصورتی که اگر خودمون جای اون شخص بودیم ممکن بود بدتر عمل کنیم. و اصلا ما حق اینو نداریم کسی را قضاوت کنیم. 

عزیزان همه نظرات رو خوندم 

من کار ندارم ب اونا که خوب هستن و.خدا خوشبختی داده یا اونا که بدی کردن و خدا همین دنیا عذابشون داده

مخاطب من کسی هست که میگم با اینکه ظلم میکنه خدا خیلی هواشو داره و خوشبخته و کسی که خیلی ساده هست و مظلوم باید کلی بدبختی بکشه.اینقدر تحقیق کردم و دلم شکسته هست که فهمیدم نه شیطان نه خدا نه این دنیا نه اون دنیا نه پیامبر نه امامی نه قران نه ارامگاهی هیچی وجود نداره جز اینکه خودت زرنگ باشی و دنیاتو بسازی و این دنیا کیف کنی و عشق و حال کنی.همین من الکی نمیگم خیلی تحقیق کردم گذشته و حال و اینده چند نفر ادم مرده و زنده رو زیر رو کردم و به این نتیجه رسیدم ولی متاسفانه ما چیزی میگیم که یادمون دادن وگرنه ته زندگی ما مرگ و نابودی هست و خیلی اشتباه کردیم این همه در برابر ظلم سکوت کردیم و همه چی رو ب خدا و اخرتی و روز معادی سپردیم که در حقیقت وجودی ندارن

ممنونم عزیزم دقیقا. گاهی ما فکر میکنیم میتونیم به کسی برچسب ظالم بودن بدیم. درصورتی که اگر خودمون ج ...

دقیقا همینطور الهی خدا هممون رو به راه راست هدایت کنه و حتی یه لحظه به حال خودمون رهامون نکنه