2777
2789
عنوان

خداوکیلی فلسفه اینکه ادم های بدذات خیلی خوشبختن چی هست

| مشاهده متن کامل بحث + 2852 بازدید | 62 پست
خیییییلی پررررره عزیزم دارم از خلقتم ناامید میشم اخه برای چی افریده شدم وقتی قراره مظلوم باشیم و ظال ...

نگو ادمای مهربون شاید بنده های خدا قدرشونو ندونن ولی خدا خودش به مهربونی وپاکی قلبت نگاه میکنه 

مطمعنا بیجواب نمیزاره💙

قیمت آب معدنی تو سوپرمارکت چهارتومنه تو کافی شاپ ۸تومن همون آب توی فرودگاه ۲۰ تومن                                                              آب همون آبه فقط مکان و جاش عوض شده                             اگه دیدی جایی ارزشت و نادیده گرفتن جاتو عوض کن🤍🤍
چیزی ک ذهنمو درگیر کرده ابن روزا دوروبرم ادمایی ان پر از سیاست و دورویی ولی روز ب روز موفق ترن  ...

دقیقا همین.ایکاش میشه منم دورو و بدذات بودم تا مثل خیلی ها خوشبخت میشوم. انقد چوب ساده دلی خودم نمیخوردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی دارن ظالمها؟ پول زیاد؟ شهرت؟ زیبایی؟ موفقیت شغلی؟ موفقیت تحصیلی؟ چی دیدی ازشون که هین سوال برات چ ...

این دنیاشونو ک دارن حتما اون دنیا هم دارن 

وقتی هربلایی ک خواستن سر بقیه اوردن ب  ریش باباشونم خندیدن هیچیشونم نشده دیگ اون دنیا بشه نشه چ فرقی میکنه 

سوختن ادم ظالم دران دنیا چه سودی برا ادم ستم دیده دراین دنیا دارد؟

تیکر بارداری نیست .
خب ما بخاطر خدا خوبیم نه پاداش یا رفاه مهم اینه کی باوجود سختی ثابت میمونه پای ایمانش.اون دنیا چندبر ...

درسته ولی با تحقیقاتی که کردم انگار این حرفا برای گول زدن ما هستن و مهم این دنیاست که خوشی کنی

خیییییلی پررررره عزیزم دارم از خلقتم ناامید میشم اخه برای چی افریده شدم وقتی قراره مظلوم باشیم و ظال ...

والا من تو دور و بریام آدم خاکستری دارم ولی آدم بد ذات خیلی نداریم . 

فقط یه نفر و داریم که خیلی قلبش سیاهه و اتفاقا خیلی هم بدبخته خدا خودش کمکش کنه هم دلش و پاک کنه هم خوشبخت بشه 

مگه بخاطر خوشبختی در راه رضای خدا تلاش میکنی؟بیخیال مهم اون دنیاس که ابدیه خودتم میدونی فقط دلت پره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...

اونی که هیچ دردی نداره دور برش پراز مال و ثروت و نعمته همه چی داره وسختی نمیکشه ولی آدم گناهکاریع خدا اینجا کارش نداره اینقد بش داده که دیگه ازخدا چیزی نخواد و فراموشش کنه اونطرف باش کارداره. ولی آدم مومن همین دنیا خیلی سختی میبینه ک خدا یادش نره هی دست ب طرف خدا دراز کنه چون بنده تا نیاز نداشته باشه ک نیازی ب خدادر خودش نمیبینه فکر میکنه همه چیو خودش ب دست آورده یا از عرزه خودش بوده.ولی بازم خدا نمیذاره بنده های مومنش ب فنا برن میبره تا حدسختترین و درستش میکنه خودش. خوار رفتن تو پای مومن تو این دنیا هم براش ازگناهاش کم میشع هر دردی مشکلی سختی غصه ای باش داره مارو پاک میکنع اگه ناشکر نباشیم و باعث میشه از همه جا امیدببریم ب جز خدا. البته سختی های این دنیا آسون تر از اونوره خیلی بهتره اینجا سخت بگذره. بعضی ها خسر دنیا و الآخره هستن ن این دنیا رو خوب ب دلشونه ن توشه ای جمع کردن اون دنیا روهم نداره ان شاءالله باتوسل ب امام علی (ع)که همه عاقبت ب خیر بشیم

چی دارن ظالمها؟ پول زیاد؟ شهرت؟ زیبایی؟ موفقیت شغلی؟ موفقیت تحصیلی؟ چی دیدی ازشون که هین سوال برات چ ...

خوب عزیزم مگه ما چی کم داریم که باید این دنیا خوشی نکنیم 

از کجا معلوم اون دنیا وجود داره این حرفا برای گول زدن ما هستن که اعتراضی نکنیم

خوب میترسم با همین حرفا گول بخوریم و اونوقت اخرتی وجود نداره

۰خب اگه اخرت نباشه بعد مرگ نابود خواهیم شد چه زندگی عالی داشته باشیم چه زندگی پر رنج میریم زیر خاک و تمااام  چه فرقی میکنه چطور زندگی کردیم وقتی قراره کلا تموم بشیم؟؟؟؟؟؟

خوب عزیزم مگه ما چی کم داریم که باید این دنیا خوشی نکنیم  از کجا معلوم اون دنیا وجود داره این ...

استغفرالله نذار شیطان نفوذ کنه تووجودت اصول دینت رو ازت بگیره

به کوچکی گناه نگاه نکن ؛بنگر چه کسی را نافرمانی میکنی...حسبی الله ونعم الوکیل...
خوب عزیزم مگه ما چی کم داریم که باید این دنیا خوشی نکنیم  از کجا معلوم اون دنیا وجود داره این ...

خب عزیزم جدا از پاداش و دعا خودت که میگی آدم مهربونیم دلت میاد کسی رو آزار بدی وجدانت قبول میکنه به کسی ظلم کنی؟؟

سنی مذهب 🙂خدا جونم شکرت که معجزتو نشونم میدی 😍😍♥️♥️🥰🥰خدایا شکرت😍♥️ تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمی کند♥️ خدا هست♥️♥️خدا جونم خیلیییی دوست دارم مهربون ترینی ♥️🥰لطفا واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین ان شاءالله حاجت روا شید                                                                               نگفتمت مرو آن جا که آشنات منم در این سراب فنا چشمه حیات منم وگر به خشم روی صد هزار سال ز من به عاقبت به من آیی که منتهات منم نگفتمت که به نقش جهان مشو راضی که نقش بند سراپرده رضات منم نگفتمت که منم بحر و تو یکی ماهی مرو به خشک که دریای باصفات منم نگفتمت که چو مرغان به سوی دام مروبیا که قدرت پرواز و پرّ و پات منم نگفتمت که تو را ره زنند و سرد کنندکه آتش و تبش و گرمی هوات منم نگفتمت که صفت‌های زشت در تو نهندکه گم کنی که سر چشمه صفات منم نگفتمت که مگو کار بنده از چه جهت نظام گیرد خلاق بی‌جهات منم اگر چراغ دلی دان که راه خانه کجاستوگر خداصفتی دان که کدخدات منم 
تنها راهش اینه که هیچکدوم رو جدی نگیری... چه این دنیا و چه اون دنیا اونوقت ارامشت باعث میشه واقعا ز ...

خوب من دارم زندگی خودم رو میکنم ولی ظالمان نمیزارن و دنیای مارو جهنم کردن و خدا هم کارشون نداره پس خدا و عدالت خدا کجا هستن اگه واقعا موجودن

فکر میکردم اشتباهه ولی الان دارم مطمین میشم عزیزم هزاران ادم رو زیر نظر گرفتم و.تحقیق کردم و متوجه ش ...

خب میخای خوشبخت بشی برو گناه کن عزیزم چرا سوال میپرسی وقتی میپرسی یعنی خودتم شک داری به حرفت