2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
این اخوندا هر وقت گفتن نگران نباشید یعنی باشید شک نکن اگه هر چی بگن عینی همش دروغه .به خدا اگه دست ب ...

نمیدونم چی بگم من هر چی شنیده بودم گفتم

در ضمن با آتش زدن فقط به خودمون ضرر میرسونیم

نمیدونم چی بگم من هر چی شنیده بودم گفتم در ضمن با آتش زدن فقط به خودمون ضرر میرسونیم

خودمونو که نگفتم آتیش بزنیم که.فعلا که هیچچچچچچچچچ نفعی در هیچچچچچچچچچ موردی ندیدیم فقط بدبختی و استرس و فشار هر رو یک بامبول تازه دیگه حال بهم زن شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گلم غم و نا امیدی  را بزار کنار و بیا آخرین تایپکم ببین چه خبره عیدی تو بگیر و برو 😍😍😍😍😍😍👏👏👏👏👏💃💃💃💃💃💃💃💃💃

کفش هایم را بپوش😪😪😪 تا بفهمی چقدر دنیا برام پرپیج و خم هست تمومی نداره لاکردار 🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔🤔 میرقصم و میروم 😂😂💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

مگه نگفتی زهراووحیدبچه دارنشدن؟

السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید  خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
اموال عمومی گفتین منم گفتم فقط دودش به چشم خودمون میره 🤐🤐🤐

از چی نالیدم منظورم اون بود.اونا اتیش بگیرن غیب بشن تا ابد نه تنها هیچی بد نمیشه اتفاقااااا همه چی خوب میشه 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

همرو نوشتی لایکم کن بخونم

سلام نماینده رسمی و وارد کننده مجلات شرکت بوردا ترکیه هستیم مجلات اصلی بوردا 

عمده و تک 

برای گرفتن نمایندگی در شهر خودتون به من پیام بدین

۰۹۰۲۹۱۹۱۸۸۹

burdastyle_iran@

https://irburda.com/

من صفحه کلیدم نداره همچین چیزی چ صفحه کلیدی

اینترنتت هم باید روشن باشه

خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان  مرســـی ، اَه   
سلام حبیبتی آنهم محدوده مثلچ  بس آنه بنت جامعیه  بس هم حبیت های المحدودیه تدرین لیش   ...

ای گلبی صحیح کلامچ بخصوص روابط التلفنی تدمر البنت اکثر بس هم اکو دوره کل بت تمر بیه اشوی کنجکاوی ایصیر اویاها انه هم مرت بیه بس مو چنت محدود واید اثر علیه صارت عقده بیه😔😪

ای گلبی صحیح کلامچ بخصوص روابط التلفنی تدمر البنت اکثر بس هم اکو دوره کل بت تمر بیه اشوی کنجکاوی ایص ...

حبیبتی  خل روابط تلفنی تولی الشباب کله تچذب محد یحچی الصدگ  بس یلعبون  خلی نفسچ عزیزه و لا تحاچین ولد  و اذا حاچیتی والله تدمرین و تظلین معلگه 

بسم الله الرحمن الرحیم  آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد  💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘  
عزیزم با همه ی قسمت های حرفات موافقم یه جز قسمتی که به دین خدا و پیامبر ربطش دادی. چون کار برادرهای ...

عزیزم احساس میکنم اشتباه برداشت کردی. منظورم اینه زمان پیامبر این چیزا بود کشتن دخترا. ولی با اومدن پیامبر نور ورحمت این چیزا برداشته شد و پیامبر مخالف صددرصدی کشتار بودن و برای اینکه ثابت بشه زنی خیانت کرده بایدچندمرد عادل اون لحظه رو به چشم دیده باشن.