الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
السلام علیک یااباعبدالله السلام علیک یاصاحب الزمان آقاازتون درخواست میکنم گاهی به نی نی سایت سری بزنیدوبرای این جمع دعاکنیدوگره اززندگی تمام نی نی سایتیابازکنید خداروشکرتواین دنیای پرنیرنگ ماشماروداریم آقاجون مامنتظریم قدم مبارک روروی چشمای مابگذاری
خاک انداز کیست ؟ خاک انداز یه سری کاربر هستن تا یکی تاپیک میزنه ، سریع مثل خاک انداز خودشونو میندازن وسط و کامنت میذارن : (خب چکار کنم)،(به تو چه)یا(به ما چه) این که گُل ⚽️ به خودیه 😂 خب اگه میگی (به ما چه)میشه بگین شما وسط این تاپیکی که به شما مربوط نیست ، چه گوهری می اَفشانین ؟ آهای شمایی که می نویسین : (خب چکار کنم) شما بفرما مابقیِ اورانیوم هایی که تو تاپیک های قبلی جامونده رو غنی بفرمایین کاش فضای مجازی ، یه فیلتری داشت کسایی که فرهنگِ حضور در سایت های عمومی رو ندارن ، نتونن ورود کنن و انرژی منفی هاشون رو به اشتراک بذارن لطفا کاربرای خاک انداز به تاپیک من نیان مرســـی ، اَه
ای گلبی صحیح کلامچ بخصوص روابط التلفنی تدمر البنت اکثر بس هم اکو دوره کل بت تمر بیه اشوی کنجکاوی ایص ...
حبیبتی خل روابط تلفنی تولی الشباب کله تچذب محد یحچی الصدگ بس یلعبون خلی نفسچ عزیزه و لا تحاچین ولد و اذا حاچیتی والله تدمرین و تظلین معلگه
بسم الله الرحمن الرحیم آنا عاشقه الحسین❤ و خادمه اهل البیت علیهما السلام 💕 بسم الله الرحمن الرحیم قل هو الله احد الله الصمد لم یلد و لم یولد و لم یکن له کفوا احد 💕🌹از سال 15 سالگی عضو نی نی سایت بودم تازه وارد هم نیستم با شماره دوستم اینبار اومدم😑😑 برای حاجتم صلوات بفرستین😘😘
عزیزم با همه ی قسمت های حرفات موافقم یه جز قسمتی که به دین خدا و پیامبر ربطش دادی. چون کار برادرهای ...
عزیزم احساس میکنم اشتباه برداشت کردی. منظورم اینه زمان پیامبر این چیزا بود کشتن دخترا. ولی با اومدن پیامبر نور ورحمت این چیزا برداشته شد و پیامبر مخالف صددرصدی کشتار بودن و برای اینکه ثابت بشه زنی خیانت کرده بایدچندمرد عادل اون لحظه رو به چشم دیده باشن.