2777
2789
عنوان

حوصله دارین ی داستان واقعی تعریف کنم که خیلی خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 145350 بازدید | 959 پست
شنیدین قراره اپلیکیشن های خارجی مثل ایسنتا؛ گوگل ؛ و.... همه مسدود بشن در ایران حتی با فیل.تر . شکن ...

کی لطفا بگو من کل اطلاعاتم تو اپلیکیشن ذخیره است یعنی کل زندگیم توشه برام خیلی حیاطیه لطفا اطلاعات داری بگو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درسته عزیزم زیادن اینجور ماجراها  اما دیدم اینجا اکثرا میگن داستان های نی نی سایت همش دروغه&nb ...

سلام عزیزم بهتون درخواست دوستی دادم لطفاً قبول کنید.

زندگی وقتی اونی میشه که ما میخوایم  که خودمون بسازیمش😇نه اینکه منتظر باشیم واسمون بسازن😊زندگیتوخودت بساز...امکان داره کسی دیگه بسازه اونی نباشه که تو میخوای😉
حیاتیه لطفا بگو کسی اطلاعات داره من کل زندگیم تو گوگله

ببخشید من جواب دادم اون روز اخبار گفت تا وقتی جایگزین این برنامه ها نباشه اینا به کارشون ادامه میدن یعنی قراره 

خودشون برنامه بسازن گفت اونطور که مردم میگن نیست نگران نباشین

ببخشید من جواب دادم اون روز اخبار گفت تا وقتی جایگزین این برنامه ها نباشه اینا به کارشون ادامه میدن ...

این اخوندا هر وقت گفتن نگران نباشید یعنی باشید شک نکن اگه هر چی بگن عینی همش دروغه .به خدا اگه دست ببرن تو همین اینترنت مردم خدا وکیلی مردم باید هر جا دیدن آتیششون بزن شده کل ایرانو به آتیش بکشن اینقدر همین دنیای مجازی کمک من بوده که هیچ جایی نبوده 

عزیزان ببخشید کند مینویسم چون اگه تاپیک منو بخونین من بابای مهربونم فوت کرده و افسردگی شدیدی گرفتم و ...

مرسی عزیزم ولی کاش اسماشو راحت تر انتخاب میکردی امیرعلی وعلی وهیفا وفیها من قاطی کردم خیلی شبیهن

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

حلالم کنید اینجا پیام میدم 

التماس میکنم تا آخر بخونید 

خواهش میکنم التماستون میکنم 

برای پدرم به اسم علی دعا کنید 

به خاطر کرونا درگیری ریه ۳۰ درصد داره 

خواهش میکنم براش دعا کنید داروهاش صد در صد نتیجه مثبت بده و کاملا درگیریه ریه اش کاملا برطرف شه و هیچ اثری از کرونا در بدن و ریه بابام باقی نمونه 

التماس میکنم برای مامانم به اسم زهرا هم دعا کنید درگیریه ریه نداشته باشه 

برای خواهرم به اسم یلدا و خودم به اسم فاطمه دعا کنید ما هم مشکلی نداشته باشیم 

برای بابام دعا کنید 

براتون دعا میکنم 

مطمئنم دعا هاش شما میگیره 

هر طور میتونید با خواندن هر جور دعایی فقط دعا کنید 

مامانم و بابام و خودم و خواهرم جون سالم به در ببریم 

مخصوصا بابام و مامانم 

😭😭😭😭🤲🤲🤲🤲🤲