2777
2789

من خودم ازاون مادرام واکسن دخترمو حتی در حد یک روز هم عقب ننداختم.یه بنده خدایی از آشنایان شوهرم خیلی ادعاش میشد و مارو تحقیر میکرد الان بچش فلج اطفال کرفته.بچه رو برده دکتر ،کلی دکتره بدوبیراه گفته بهش.دکتر گفته چند مدت پیشم بوه ای رو به خاطر بیماری ازدست دادن بعد فهمیدن اینا اصلا واکسناشو نمیزدن

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی به سن مدرسه برسن چی جواب میدن اونجاکارت واکسن میخوان ؟من برابچه هام زدم فقط یکیشون نمیدونم بخاطرداروبودبخاطر بدزدن پرستاربود چی بود جا واکسنش متورم شد  الان بعد ۸سال دست میزنی زیرپوست مشخصه

فقط یه احمق بقیه رو احمق میبینه، همون مادر اگر بخواد بچه رو یه مهد کودک درست خسابی(نه هر مهدکودک بی در وپیکر) بنویسه مجبوره بره واکسن بزنه، موقع ثبت نام مدرسه، بچه اش رو راه نمیدن یا باید مثل قدیم بره مکتب خونه یا بره واکسنی که ملت در زمان درست تزریق کردن رو به بچه اش که حالا دیگه دردش بیشتر هم هست، بزنه، اینا همونا هستن که نمیزارن کرونا حالا حالا ها تموم بشه

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

وقتی به سن مدرسه برسن چی جواب میدن اونجاکارت واکسن میخوان ؟من برابچه هام زدم فقط یکیشون نمیدون ...

اون مال واکسن ب س ژ هست 

اتفاقا حتما باید زخم بشه و هرچه جاش بیشتر بمونه یعنی مقاومت بدن بالاتره 

اصلا نگرانش نباش اون فرزندت الان در مقابل اون بیماری از همه قوی تره

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

وا مخالفم

لابد همه پزشکا با اینهمه تجربه هیچی حالیشون نیس اینا میفهمن😐

واکسن نزنه هی مریض میشه

تو با همه ظرافتت قوی ترینی❤...تنها ترین افراد کسانی هستند که "خودشان" را ندارند مبادا میان زنانگی و مادرانه های سخاوت مندانه ات خودت را جا بگذاری دوست مهربان من😍❤

خب مگه قدیما بچه ها شیرخشک میخوردن؟؟؟چرا پس با وجود شیرمادر با گرفتن ی آبله مرغان میمردند؟چرا بدنت مقاومت نمی‌کرد!!؟؟؟؟بهتره هر فرد در حد سوادش صحبت کنه ن در حد آروغ شکم سیری!!! این آقا در حد خواننده بودن می‌تونه مانور بده درباره مسایل پزشکی بهتره ساکت بشه

هر لحظه ای که به چیزی که مردم فکر می کنن اهمیت بدی، همون قدر از خودت دور میشی…

كاش افكارشون برا خودشون نگه ميداشتن منتشر نميكردن

ديشبم يكي اينجا ميگفت من نميزنم گفتم همه ميزنن بايد جامعه واكسينه بشه ميگه جامعه برام بي ارزشه

خب همچين تفكري ازش انتظاري نيست ولي بلند فكر نكنن

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

جلل الخالق واکسن ک دیگه امتحانشو پس داده سالهاس بچه ها میزنن و فایده هاشو همه دیدن

کلا مردم ایران از روز اول با واکسن مشکل داشتن نمیدونم چرا عده ای انقدر بی منطق و لی عقلن.خدایی تواین زمونه ظلمه هنوز ما بچه هایی داریم که سرخچه بگیرن یا فلج اطفال اونم وقتی که توکل دنیا ریشه کن شده

من حسابم زِ همه مردم این شهر جداست/من امیدم به خدا، بعدِ خدا هم به خداست