یه پست تو اینستا بود گفته بود واکسن ها خودشون بیشتر باعث همه گیری بیماریها میشن بعد بعضی خانوما کامنت گذاشته بودن که ما هیچ واکسنی از بدو تولد به بچه هامون نزدیم . میخواستم بدونم نظر شماها راجع این صحبت چیه ؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همین ها باعث شدن دوباره الان کلی بچه از سرخک فوت بشن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
آدم بی سواد به علم اعتقاد نداره چون درک نمیکنه ونمیتونه استفاده درست داشته باشه براهمین میگه خوب نیست بذاره بچه فلج اطفال بگیره ،علیل بشه نتونه راه بره بگه بدن بچه خودش درست میکنه به وقتش ،خیلی احمقانه هست خیلی باید نادون باشه ،حیف بچه اون که اینطور مادری داره
اون مال واکسن ب س ژ هست اتفاقا حتما باید زخم بشه و هرچه جاش بیشتر بمونه یعنی مقاومت بدن بالات ...
زخم شدن یا نشدنش ربطی ب مقاومت نداره
واکنش پوستی تو هر بچه ای متفاوته
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟
برادرشوهرم تو بچگی واکسن فلج اطفال نزده بودن بهش زمان جنگ بود واکسن پیدا نمیشد تو بچگی باعث شده تا 7سال نتونه راه بره بعدش باهزارتا دکتر الان یکم پاش میلنگه
این همه علم پیشرفت میکنه بعضیها افکار قرن 18 هنوز دارن
فقط ایران نیست خیلی کشورهای اروپایی و آمریکا هم جنبش های ضد واکسن وجود داره .خیلی هاشون پزشک هستن .اونها نمیکن کلا واکسن بده .به موادی که داره تو واکسن ها استفاده میشه انتقاد دارن .و میگن یه سری بیماری ها به خاطر این مواد ایجاد میشه .تو اینترنت جستجو کنید پیدا می کنید .به طور کلی واکسن چیز بدی نیست تو ایران باستان هم بوده سابقه چندهزار ساله داره