یه پست تو اینستا بود گفته بود واکسن ها خودشون بیشتر باعث همه گیری بیماریها میشن بعد بعضی خانوما کامنت گذاشته بودن که ما هیچ واکسنی از بدو تولد به بچه هامون نزدیم . میخواستم بدونم نظر شماها راجع این صحبت چیه ؟
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بنظر من اصلا ایده خوبی نیست ما همگی از بچگی زدیم و چیزیمون نشده چرا نباید به بچه هامون هم نزنیم ؟
🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿
این فرد فقط یه آدم بی سواده که استدلال هایی در حد مغز و سواد خودش میاره
و عقلش نمیرسه که توی بحث به این مهمی نمیتونه با استدلال سبزی پاک کردنی نتیجه گیری کنه همین
پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش
بیچاره بچه هایی که زیر دست همچین ادم های کم سوادی بزرگ میشن!
⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰ 📏قد ۱۷۵. سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمیکنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم میکنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم. تیکر بارداری نیست.