2777
2789

یه پست تو اینستا بود گفته بود واکسن ها خودشون بیشتر باعث همه گیری بیماریها میشن بعد بعضی خانوما کامنت گذاشته بودن که ما هیچ واکسنی از بدو تولد به بچه هامون نزدیم . میخواستم بدونم نظر شماها راجع این صحبت چیه ؟

قبول ندارم

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میای تاپیک آخرم لطفاً

لطفا برای سلامتی وتعجیل در فرج آقا امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف وبه احترام سرداردلها یک صلوات بفرستید و لطفا برای سلامتی بچم هم صلوات بفرست  اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  

بنظر من اصلا ایده خوبی نیست ما همگی از بچگی زدیم و چیزیمون نشده چرا نباید به بچه هامون هم نزنیم ؟

🧿سرانجام به حکمت اتفاقات زندگی پی میبرید پس فعلاً به سردرگمی ها بخند از میان اشک ها لبخند بزن و همواره به خودت یادآوری کن پشت هر حادثه قطعا دلیلی نهفته است 🧿

رضا صادقی رو میشناسی خواننده خوش صدا خوش اخلاق خوشتیپ و به چشم برادری زیبای ایرانی رو ؟میدونی اگه واکسن میزد الان راه میرفت 

رها کن این روشنفکر نماهای بیسواد اینستاگرامی رو

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

این فرد فقط یه آدم بی سواده که استدلال هایی در حد مغز و سواد خودش میاره 

و عقلش نمی‌رسه که توی بحث به این مهمی نمیتونه با استدلال سبزی پاک کردنی نتیجه گیری کنه همین

پرسید اسم مستعار؟با صداقت جواب دادم ندارم، این شد که اسم کاربریم شد ندارم(از بس پرسیدین اینجا جواب دادم😁)تازه قبلا ندارم خالی بود،بعد از مدتها اومدم سایت دیدم چندتا عدد اومده جلوش

بیچاره بچه هایی که زیر دست همچین ادم های کم سوادی بزرگ میشن!

⏲️وزن شروع ۱۱۰.۸۰۰ 🔓وزن الان ۷۷.۵ 🔒وزن هدف ۷۰  📏قد ۱۷۵.                                                                 سوال های احتمالی:عمل نکردم.بدون هیچ قرص و پودر و دمنوشی لاغر شدم.رژیم لیمومی و غفاری و کرمانی و ... نگرفتم.کالری شماری نمی‌کنم.فقط با سالم خوری و ورزش وزن کم می‌کنم.از مرداد ماه ۱۴۰۱ رژیمم و شروع کردم.                                                                تیکر بارداری نیست.