2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین ازدواج با مرد کوچکتر

614 بازدید | 43 پست

نظرتون راجب این نوع ازدواج ها میدونم براب همه نمیشه یک نسخه پیچید اما می خوام نظر جامعه رو بدونم برای دوستم گفت ابنجا بپرسم پسره 1 و نیم سال کوچکتره شاغل در آمد ماهانه شم بین 10 تا 15 میلیونه ماشین داره و یه ساختمون یعنی در کل دستش به دهنش میرسه قیافه و تیپش هم عالی ولی سر تر از دوستم نیست دوستم بی بی فیسه 22 سالشه پسره هم تقریبا 21 فکر کنم سال دیگه می خوان ازدواج کنن نامزدن دوستم خیلی شیطونه و به یه آدم پایه نیاز داره تنها کسی هم که پایه شیطونی خطرناکشه همین پسره ست دوستم آرزو داشت بره المان خوب پسره هم با اون ارثی که بهش میرسه میتونه اصلا دیگه اونجا... هر دو خانواده راضین هر چند دوستم موقعیتش عالیه خوشگل پولدار در حال تحصیل با اخلاق .. فقط دید جامعه یکم اذیت میکنه از نظر روانشناسی هم تا 5 سال اختلاف مشکلی نیست نظر شما؟

کاربری مال بنده نیست و برای مدت ۲ ماه قرض کردم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دید جامعه رو به برگش بگیره چون تو زندگی خوشحالی و خوشبختیه خود آدم مهمه نه دیدگاه دیگران 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
بچه هستن دوتاشون. پسره وضعش از ارث خوبه. خودش تلاشی نکرده. خیلی بچه هست و ممکنه فردا روزی همه چی رو ...

نه پسره در حال خوندنه رشته زیست شناسی

هم خودم هم دوتاخواهرام ازهمسرامون بزرگتریم چون قیافه هامون نمیخوره ...خودم ۶سال بزرگترازهمسرمم هیچوقت مشکل سن نداشتیم وباعشق ازدواج کردیم.

ﮔﺎﻫ ﮕﺎﻫﯽ ك ﺩﻟﻢ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ،ﺑﻪ ﺧﻮﺩﻡ ﻣﯿﮕﻮﯾﻢﺩﺭ ﺩﯾﺎﺭﯼ ك ﭘﺮ ﺍﺯ ﺩﯾﻮﺍﺭ ﺍﺳﺖ،ﺑﻪ ﮐﺠﺎ ﺑﺎﯾﺪ ﺭﻓﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﭘﯿﻮﺳﺖ؟ﺑﻪ ك ﺑﺎﯾﺪ ﺩﻝ ﺑﺴﺖ؟ﺣﺲ ﺗﻨﻬﺎﯼ ﺩﺭﻭﻧﻢ ﮔﻮﯾﺪ:ﺑﺸﮑﻦ ﺩﯾﻮﺍﺭﯼك ﺩﺭﻭﻧﺖ ﺩﺍﺭﯼ؛ﭼﻪ ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯼ؟ﺗﻮ خدا  ﺭﺍ ﺩﺍﺭﯼ،ﻭ 'ﺧﺪﺍ،ﺍﻭﻝ ﻭ ﺁخر ﺑﺎ ﺗﻮﺳﺖ🌱 ›
اگه بزرگتر بودن میگفتم اره ولی تو این سن دختر خیلی بیشتر از پسر میفهمه

این موضوع برای همه صدق نمیکنه پسره هم کار میکنه هم درس می خونه دستش تو جیب خودشه 

[QUOTE=200479002]اره کلا پسرا همنیجوریشم ۷ ۸ سال نسبت ب دخترا عقب ترن از لحاظ بلوغ عقلی ..حالا کوچیک تر ک فبها[/QUOT

الان تو نی نی سایت طرف با 11 سال 17 سال بزرگتر ازدواج میکنه چطوره که کسی نمیگه بده ولی هر وقت موضوع این میاد وسط همه میگن بد درسته من هنوز سنم کمه و اشلا تجربه ندارم ولی دیدم و شنیدم😂😂😂😂😅😅😅😂😂😂😅😅 ولی خوب دیگه نظر مردمه