2777
2789
کدوم بیمارستان

من مشهدم عزیزم

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کمپوت زرد الو و گلابی بگیر ببر اونجا بعد عمل بخور ،کمک میکنه زودتر ادرار و مدفوع کنی شکمت کار کنه و مرخص کنن،غذا هم فقط سوپ بخور چیز سفت نخوری بخاطر روده ات درست کار نمیکنه،یکم روغن زیتون بریز تو سوپت بخور

اره رفلاکسه پسرمم همین جوری بود پدرمو دراورد خیلی جیغ میزد اذیت میشد بزرگ بشه به مرور بهتر میشه نگ ...

اهاا مرسی گلم.بیا تاپیک آخرت.هروقت اومدی بگو 

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
اهاا مرسی گلم.بیا تاپیک آخرت.هروقت اومدی بگو 

ببین عکس دخترمو 😍

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
ای جونم خدا حفظش کنه😍😍😍زردی ام داره؟؟؟زردیش چنده؟؟؟

نه زردی خیلی کم داشت از اول

الانم دیگه تقریبا نداره 

خیلی کم چشماش زرده که دکترش دید گفت خوب میشه دیگه 

نه زردی خیلی کم داشت از اول  الانم دیگه تقریبا نداره  خیلی کم چشماش زرده که دکترش دید گف ...

دختر من اول چهارو نیم بود بعد شد ۱۰ بعد شد ۱۳ ک دستگاه اجاره کردیم ۲۴ ساعت زیرش بود ۲ تا کم شد از زردیش ولی دیگ نذاشت بذاریمش زیر هی گریه میکرد ک چشمامو نبندید.حالا امروز باید ببریم ببینیم چند شده خیلی نگرانم😔

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
اینم دختر من😁

ووووی خدا ماشالله بهش شکل فرشته هان 😍😍😍😍