2777
2789

من ۶ روز پیش زایمان کردم 😁😁

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍

من سه شنبه هفته پیش زایمان کردم

استرس نداشته باش تواتاق عمل ک چیزی حس نمیکنی

بعدشم دردش در حد ۶ ۷ ساعته ک با شیاف بهتر میشه.بعدشم ک راه بیوفتی دیگ دردات میوفته

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردم..قبل بستری هزینه رو میگیرن

بیمارستان خوبی دکترت عزیزی نژاد؟؟

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!
بله عزیزم

چیزی نمیشه میخوابی یهو بیدار میشی میبینی بچت بغلته

دوستای گلم لطفا واسه خوشبختیم و خونه دار شدنم یه صلوات بفرستین اگه فرستادین بگین منم بفرستم  ممنون🥺🙏
من ۶ روز پیش زایمان کردم 😁😁

دخترم موقع شیرخوردن گلوش خس خس میکنه انگار ک مثلا خلطی چیزی توش باشه .عادیه؟دکترم بردیم گفت رفلاکسه.من ترسیدم نکنه خدایی نکرده مشکل ریوی باشه

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
۶ روز پیش ک من زاییدم دختر😁تو زودتر زایمان کردی

من ۲۷ ام زایمان کردم

میشه ۷ روز 🤣🤣

صورتی عکس دخترتو بذار ببینمش 😍😍😍

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
دخترم موقع شیرخوردن گلوش خس خس میکنه انگار ک مثلا خلطی چیزی توش باشه .عادیه؟دکترم بردیم گفت رفلاکسه. ...

اره رفلاکسه

پسرمم همین جوری بود پدرمو دراورد خیلی جیغ میزد اذیت میشد

بزرگ بشه به مرور بهتر میشه نگران نباش