2777
2789
دختر من اول چهارو نیم بود بعد شد ۱۰ بعد شد ۱۳ ک دستگاه اجاره کردیم ۲۴ ساعت زیرش بود ۲ تا کم شد از زر ...

من خیلی مراعات غذایی داشتم که زردی نگیره

اصلا کاچی نخوردم 

مغزیجات و گرمیجات کلا نخوردم ،روغن زرد نخوردم

ترنجبین میخوردم

تو اینارو میخوردی ؟؟؟

ولی درکل تگران نباش اشالله چیزی نمیشه ،اشالله که اومده پایین

پسرمنم زردیش تا ۱۱ رفت نوزاد بود

این بچه ها تا بزرگ شن ادمو دق میدن 😁😁😁😁

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍
من خیلی مراعات غذایی داشتم که زردی نگیره اصلا کاچی نخوردم  مغزیجات و گرمیجات کلا نخوردم ،روغن ...

گلم خوراک مادر ربطی نداره به زردی بچه.زردی از عملکرد کبد بچه بعد از بدنیا اومدنشه.حتی تو شکمم ک هست همچین چیزی پیش نمیاد.هنش واسه بعدشه.اونم خیلی وقتا بخاطر مثبت  و منفی بودن خون بچه و مادره.من چون مثبت بودم دخترم منفی دکتر همون روز ک زایمان کردم گفت فرداش برو ازمایش بگیر ازش زردیشو چک کن چون ریسک داره.

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی مراعات غذایی داشتم که زردی نگیره اصلا کاچی نخوردم  مغزیجات و گرمیجات کلا نخوردم ،روغن ...

منم کلا ادم سردی خوری ام ینی تو کل بارداریم من لب ب خرما عسلو کاچیو اینجور چیزا نزدم چون دوست  ندارم کلا.

تیکر تولد یکسالگی دخترم💋👨‍👩‍👧
منم کلا ادم سردی خوری ام ینی تو کل بارداریم من لب ب خرما عسلو کاچیو اینجور چیزا نزدم چون دوست  ...

عزیزم اشالله که طوری نمیشه و زردیش پایین اومده 😍

تو همه روزای سختی که به من گذشت رو دیدی💐 من همیشه حضورتو تو زندگیم حس کردم❤ یه روز ازت یه پسر خواستم تا حامی و تکیه گاهم بشه و تو بهم دادیش ❤ حالا ازت یه دختر خواستم که مونس و همدمم بشه و بازم تو بهم دادیش ❤ گفتی ان مع العسر یسرا ، فان مع العسر یسرا💐 بابت همسر خوبم، خونه نقلی و پر از آرامشم و این روزای زیبایی که از سختی به آسونی رسوندیم شکرت ❤ حالا من مامان یه آقا پسر خوشتیپ و یه نی نی دختر خانم زیبا هستم 😍