2777
2789
درکت میکنم عزیزم با جون و دلم . دیگه چیکار میشه کرد خدا خودش داده بود و گرفت فقط اینو به خودت بگو که ...

😢😢😔😔😭😭😭 

چقد سخت و جگر سوز خدا به دل منم آرامش بده 

دلیل مرگ دوقولوهای شما چی بودن😔

خیلی ناراحت شدم برا امضات عزیزم.😔😔😔😔خیلی سخته مادرشدن .منم الان بیمارستانم پسرم بستریه دکتر یه ح ...

ان شاءالله خدا شفاش میده شفای کامل

چند وقتشه پسرتون 

چی گفته دکترش😭😢😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدا بهت صبر بده عزیزم 

ببینم موقع خواب که اذیت میشدی بلند میشدی مینشستی بعد به اون پهلو نیشدی یا همینطوری دراز کشیده پلو به پهلو میشدی 

شوهرم همش دعوام میکنه میگه بشین بعد برو اونیکی پهلو میگه اگه بند نافش دور گردنش بپیچه تقصی خودته 

دکتر میگفت اگه بند ناف دور گردنش بپیچه بچه هیچیش نمیشه 

الان خیلی نگران شدم

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
خدا بهت صبر بده عزیزم  ببینم موقع خواب که اذیت میشدی بلند میشدی مینشستی بعد به اون پهلو نیشدی ...

نه نمینشستم 😔😔 پهلوبه پهلو میشدم کلا

ولی دکترا گفتن ربط نداره بنده ناف پیجیدن مال حرکت خود جنین

نگران نباش از این دورانت لذت ببره و خوش بگزرون

مثل من احمق نباش که هرچی حساس تر باشی بیشتر اتفاق بدو جذب میکنی

قرارم نیست همه مثل هم باشن

ان شاءالله بچتو سالمو سلامت آغوش بگیری

واس منم دعا کن

نه نمینشستم 😔😔 پهلوبه پهلو میشدم کلا ولی دکترا گفتن ربط نداره بنده ناف پیجیدن مال حرکت خود جنین ...

مرسی عزیزم انشالله خدا یه نی نی سالم دیگه تو بغلت بذاره

خدایا میدونم من بنده خوبی برات نیستم ولی از اینکه خدای خوب و مهربونی مثل تو دارم واقعا خوشحالم مرسی که محمد کوچولو رو سالم به آغوشم رساندی امیدوارم بغل همه چشم انتظار هاراهم با لطف و مهر خودت پر کنی 
عزیزم امضاتو دیدم اشکم دراومد  انشالله دوباره دامنت سبز میشه و جای پسرکتو پر میکنه الهی امین❤

منم امضاشو دیدم .... ولی نه ذره ای دلم به حال این زن سوخت و نه جنینش .... بلکه دلم به حال پسر اولش سوخت که چندین ساله از مادرش خبر نداره ..... زنه اومده تو امضاش برای یه جنین مرده نوشته که ایشالا هم دیگه رو تو اون دنیا میبینیم .... چرا واقعا یه همچین جمله ای واسه اون یکی بچش ننوشت .... خاک بر سر مادری مثل این ..... به عنوان کسی که مادرم مثل این زن منو ول کرد از خدا میخوام ده تا بچه مرده پشت سر هم به دنیا بیاره

چقدر زبونت زهر داره چقدر بی رحمی

بی رحم من نیستم .... بی رحم این زنه که به جای اینکه دلش به حال اون بچش بسوزه داره واسه یه جنین گریه میکنه .... وقتی امضاشو میخونم حالم ازش بهم میخوره .... از کجا معلوم فردا این یکی بچشو ول نکنه و از خودش سلب مسئولیت کنه 

چقدر زبونت زهر داره چقدر بی رحمی

حالا چی ... به نظرت این لیاقت مادر شدن داره .... حتی اگر ایشون مقصر نباشه نشون دهنده اینه که خیلی ادم ضعیفیه که چندین ساله بچشو ندیده .... و یه ادم ضعیفم مادر خوبی نمیشه .... بیخود نیست که چندین سال باردار نشد و وقتی هم دوقلو بار دار شد بچه هاش مردن .. حکمتی توشه

به جهنم که مرده ... به درک که مرده .... برو به فکر اون یکی پسرت باش به جای اینکه بیای واسه اون جنین ...

عزیزم متاسفم برات که خیلی سختی کشیدی و تواین سن و سال این همه قرص روان مصرف میکنی و مریضی قلبی و روحی داریی معلوم زندگی سختی داشتی و خیانت دیدی تو زندگی پدرت که فکر میکنی همه زنا تقصیرکارن

و حرفای  توی دلتو که باید به مادرت بگی اینجا به من میگی ولی اشکال نداره خودت خالی کن من امثال تورو خیلی خوب درک میکنم روح و روانت مریض فکرت 

خدا شفات بده دختر عزیز😔😔

عزیزم متاسفم برات که خیلی سختی کشیدی و تواین سن و سال این همه قرص روان مصرف میکنی و مریضی قلبی و روح ...

بله ... روح و روانم مریضه و یه مدتی بود که مصرف دارومو قطع کرده بودم ولی امروز که تاپیک تو رو خوندم بازم شروع کردم به ارامبخش خوردن .... بچه ی اولتو فراموش کردی و خیلی ساده لوحانه گفتی ولش کن اینجوری واسش بهتره ..... فراموشش کردی چون با باباش مشکل داشتی .... از کجا معلوم فردا که با این یکی شوهرت مشکل پیدا کردی با این بچه این کارو نکنی ..... واقعا هدفت چیه از مادر شدن .... ها ؟ فکر کردی خاله بازیه ..... اون بچت فردا بزرگ میشه و متوجه میشه مادرش یکی دیگه س و ضربه ی روحی اصلی رو اونجا میخوره .... چطوری میتونی واسه یه جنین مرده دلت بسوزع ولی واسه یه ادم زنده نه ..... برو یه بار دیگه اون تاپیکو بخون و ببین چه چیزایی نوشتی و ببین حالت از خودت بهم میخوره یا نه .... نتونستی بچتو ببینی ؟باشه...  باباش عوضی بوده ؟ اوکی..  واسش  اینجوری بهتر بوده که تو رو نبینه؟ اینم درست .... ولی فراموش کردنشو درک نیمکنم .... چطوری تو امضات یه انشا در مورد یه جنین مینویسی ولی بچه ای که پنج ساله ندیدش و از گوشت و خون خودته رو فراموش کردی ؟

بله ... روح و روانم مریضه و یه مدتی بود که مصرف دارومو قطع کرده بودم ولی امروز که تاپیک تو رو خوندم ...

بله درسته ولی تو قضیه ای که تو جریانش نیستی نظر نده

تو هنوز مجردی 

واینجا ایران و قانونش باید بدونی مگه بچه رو میدن به زن 

من کل مهریه مو بخشیدم به خاطر پسرم ولی پدرش رفت درجا زن گرفتو و حتی یکبارم به قولی که داده بود عمل نکردو و رفت از اینجا فقط به خاطر اینکه بزار ببینمش از همه حقم گذشتم ولی اون باهام بازی کرد و خودم دیدم و شنیدم بدبختیای خودش و خانوادشو برای من فقط گریه و افسردگی به جا موند ضعیف شدن چشم تخمدان پلی کیستیک از بس حرص خوردمو گریه کردم شبا تا صبح ولی غم انسان هرچقدرم بزرگ باشه فراموش میشه کم کم خلقت ادم این مدلی

بله درسته ولی تو قضیه ای که تو جریانش نیستی نظر نده تو هنوز مجردی  واینجا ایران و قانونش باید ...

عزیزم با هالو که طرف نیستی ... بچتو نتونستی بگیری اوکی . .... دیگه چرا به بهانه اینکه واسه زندگی بچه خوبه نرفتی ببینیش .... دیگه ایران هر چقدر هم درب داغون باشع این اجازه رو به زن میده . بعدشم تا اونجایی که میدونم حضانت تا ۷ سالگی با زنه

عزیزم با هالو که طرف نیستی ... بچتو نتونستی بگیری اوکی . .... دیگه چرا به بهانه اینکه واسه زندگی بچه ...

خدا بهت یه بچه داده بود و تو علاوه بر اینکه فراموشش کردی ، اونقدر هم راضی بودی از این اتفاق که حتی به اون یکی کاربری هم که میخواست بچه هاشو ببینه گفتی بچه هاتو ول کن و بذار پیش پدرشون باشن و دیگه نرو پیششون حالا که زندگی خودتو داری ، و گفتی که خودت هم بچهتو دادی به پدرش و خیلی راضی هستی ( انگار که داشتی راجع به یه تیکه اشغال صحبت میکردی ، نه بچت ) ....... خدا هم اینجوری جوابتو داد ...... بچه ای رو که بهت هدیه داده بود رو انقدر راحت راجع بهش صحبت کردی اونم جوابتو داد