2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جواب آزمایش جفت هست تو تاپیکام هنوز نرفتم پیش دکتر به خاطر پیجیدن بند ناف دور گردنش سه دور

وای خدایا 😭😭

انشالله خدا بهت صبر بده عزیزم 😔😔

پسر قشنگم خیلی خوش اومدی💕 . امیدوارم عشق اهل بیت(علیهم السلام) همیشه تو دلت باشه 😍
جواب آزمایش جفت هست تو تاپیکام هنوز نرفتم پیش دکتر به خاطر پیجیدن بند ناف دور گردنش سه دور

عزیزم قسمت نبود این دنیارو ببینه این دنیای بی رحم رو غصه نخور البته مگه میشه غصه نخورد دوقلوهای منم هفته سی و یک مردن تو شکمم من ناله و زاری هامو تو یه دفتر مینوشتم حتی رد اشکام مونده بعدش که خدا یه وروجک داد الان نگاه میکنم بیشتر خدارو شکر میکنم پس از رحمت خدا ناامیدنباش که خدا بهترینشو برات میده مطمن باش

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد 
نه اصلا اجازه نگرفته حتی نمیدونم کی عکس گرفته

مطمئنی پسر خودته؟

منم دوسال پیش این اتفاق برام افتاد،نزاشتن ببینمش،هنوزم تو حسرتم،بردنم اتاق عمل،همسرمم هم برد و خاکش کرد،ندیدمش    

مطمئنی پسر خودته؟ منم دوسال پیش این اتفاق برام افتاد،نزاشتن ببینمش،هنوزم تو حسرتم،بردنم اتاق عمل،هم ...

آره مطمانم چون من دیدمش چند ساعت پیشم بود جلو خودم کفن شو بریدن و گذاشتنش تو کفنش

عزیزم قسمت نبود این دنیارو ببینه این دنیای بی رحم رو غصه نخور البته مگه میشه غصه نخورد دوقلوهای منم ...

الهی آمین ان شاءالله که بهم عطا کنه واسم دعا کن حال این روزام اصلا خوب نیست😔

الهی آمین ان شاءالله که بهم عطا کنه واسم دعا کن حال این روزام اصلا خوب نیست😔

درکت میکنم عزیزم با جون و دلم . دیگه چیکار میشه کرد خدا خودش داده بود و گرفت فقط اینو به خودت بگو که خدا بازم میده بهترینشو میده یه فرزند سالم و صالح 

من اونموقع ها تنها نمیشستم خونه چون حالت جنون میگرفتم بیشتر میرفتم باشگاه زبان کلاسی چیزی یعنی سرم باید شلوغ میشد وگرنه افسردگی میومد سراغم و خیلیا هم منتظر افسردگی من بودن ولی من دودستی به زندگیم چسبیدم و به خدا اعتقاد داشتم که میده میده تو اگه یه اتاقو چیدی من دوتا اتاق چیده بودن با کلی وسایل که همشو پس دادن من موندم و یه دل پرپر شده ولی باور کن بعد سالها که بچت دوساله بشه اصلا این روزا یادت نمیفته فقط الان باید به خودت روحیه بدی

خدایا بخاطر دسته گلی که بعد چهارسال بهم عطا کردی شکرگزارتم . هرچند نمیشه جای شکرشو بجا اورد