2777
2789
این چ طرز ح زدنه یعنی چی یکم فرهنگ داشته باشی بد نیستا

عصبانیم کرده خب .... این خانوم چند ماه قبل که باردار بود تو یه تاپیک گفت پنج ساله بچه قبلیشو که داده به باباش ندیده....  تازه به یه کاربر دیگه هم گفته بود حالا که ازدواج مجدد کردی تو هم بچتو بده به شوهرت نمیخواد دیگه ببینیش .... بعد اومده واسه این گریه میکنه .... حقشه ... خداروشکر

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قل اول تو هفته ۷و ۶روز قلبش ایست کرد و گفتن خودش جذب میشه و بعدم تو هفته ۳۹ و ۱روزم قل دومم ایست قلب ...

فدا سرت قشنگم😞حیف شد ولی بخدا من ب چشم ایمان دارم

سری بعد حامله شدی اصلا نگو تا شکمت بالا بیاد

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

فدا سرت قشنگم😞حیف شد ولی بخدا من ب چشم ایمان دارم سری بعد حامله شدی اصلا نگو تا شکمت بالا بیاد

بله درسته صدرصد الانم باردارم میرم ماه ۷ یکی دوروز دیگه ان شاءالله

ممنون گلم سومین بارداریم میشه هر سه تا شون پسر

ایخداااا😘😍😍😍ماشالله دومادشون کنی❤❤

دوقلوهاتم‌پسر بودن ماشالله بهت

من دوتا دختر دارم

ولی جرات ندارم بچه سومو خیلی دوست دارم پسرم داشته باشمااا ولی واقعا گرونی وبی حوصلگیم اصلا درخودم نمبینم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

ایخداااا😘😍😍😍ماشالله دومادشون کنی❤❤ دوقلوهاتم‌پسر بودن ماشالله بهت من دوتا دختر دارم ولی جرات ...

ممنون گلم شمام همچنین عروسی دخترات اره کلا دومین بارداریمم حساب کردم اونم پسر بود که مرده دنیا اومد اولین زایمانمم سال94 بود و سومین هم که تو راه قسمت بشه ان شاءالله میشه دوتا پسر