2777
2789

شما هم مثل من هرروز خودتون لعنت میکنین که بیشتر تلاش نکردی

صبح تا شب نگرانم مضطربم و ناراحت که چرا نرفتی ازینجا چرا خودتو نجات ندادی

چرا موندی لینجا هرروز فقیرتر و افسرده تر شی

زندگی برام بی معنی شده چیکار کنم

کجا میخواستی بری چرا نرفتی؟؟ 

منم دوست دارم مهاجرت رو همسرم خیلی میگه ولی من نمیدونم پدر مادرم دور بشم طاقت ندارم

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

خودمو نه ولی ای کاش وقتی منو خواهرم بچه تر بودیم مامان و بابام مهاجرت میکردن فقط ترسیدن که از اول زندگیشونو تو کشور غریب شروع کنن

آریایی و از نسل کوروش❤️#حامی_فمینیسم لطفا افراد افراطی زن ستیز یا مذهبی های افراطی (تاکید کردم مذهبی های افراطی نه همه‌ی مذهبی‌های گرامی و عزیز) با من بحث نکنن و سعی در زور چپون کردن عقاید خودشون به من رو نداشته باشند. به همه‌ی اقلیت‌های فکری(درصورتی که باعث آسیب رساندن به دیگران نشوند احترام میزارم، به همه‌ی اقلیت‌های جنسی احترام میزارم. بدون با توهین نمیتونی نظر کسیو عوض کنی.                              خط قرمزهای من: ⭕ از کودک همسری دفاع کنید و ادعا هم کنید ما تو بچگی ازدواج کردیم و الآن موفقیم                         ⭕ برابری زنان با مردان رو مسخره کنید و به من بابت پیرو بودنش توهین کنید     ⭕تو بحثِ با من بزور بخواید وانمود کنید حرفتون درسته و از اون بدتر نظرتونو تحمیل کنید    دختر زیر ۱۸ سال نمی‌تونه رای بده؛ نمی‌تونه گواهینامه بگیره، حتی اگه مریض بشه و از بیمارستان بخواد رضایت بده خارج شه بدون اجازه‌ی پدرش این حقو نداره و... ولی حق بله گفتن سر سفره‌ی عقد رو داره. ( کپی امضای یک کاربر عزیز )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کجا میخواستی بری چرا نرفتی؟؟ منم دوست دارم مهاجرت رو همسرم خیلی میگه ولی من نمیدونم پدر مادرم دور بش ...

۲۵سالم بود میخاستم برم فرانسه نشد

۳سال پیش ایتالیا نشد

الانن دزموندم بااین قیمت ارز بااین تنش ها نمیشهههههع

چون اینجا رو برا خودتون تو ذهنتون داغون و خراب و افتضاح ساختین.... یکم ذهنتونو بازتر کنین و عادی باشین عادی نگاه کنین تا براتون عذاب اور نباشه اگر هم واقعا نمی خواید نگاهتون رو تغییر بدید پس تمام تلاشتونو بکنید مهاجرت کنید تا تو این عذاب نمونید. گاهی فقط کافیه یکم نگاهتون به دور و برتون و زندگیتون عوض بشه.

۲۵سالم بود میخاستم برم فرانسه نشد۳سال پیش ایتالیا نشدالانن دزموندم بااین قیمت ارز بااین تنش ها نمیشه ...

تحصیلی یا کاری؟ 

خب اگه واقعا علاقه داری به مهاجرت دوباره شروع کن تلاش کن هیچ وقت واسه پیشرفت دیر نیست ... 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕
چون اینجا رو برا خودتون تو ذهنتون داغون و خراب و افتضاح ساختین.... یکم ذهنتونو بازتر کنین و عادی باش ...

هرجارو نگاه میکنم ویرانیه

استرس جنگ تورم شرایط افتضاهه ازدواج

اخه به چی دل خوش کنم

هوای کثیییف نبود اب و برق

😭😭😭😭😭😭

من الان ۳۲سالمهو شب و روز غرق استرسم

بازم دیر نیست اقوام ما خانم ۳۸ ساله و شوهرش که ۴۵ ساله بودن دو سال پیش مهاجرت کردن استرالیا البته از طریق سرماسه گذاری چون وضعشون خیلی خوب بود اینجا الانم اونجا عالیه زندگیشون ....

بازم دیر نیست اقوام ما خانم ۳۸ ساله و شوهرش که ۴۵ ساله بودن دو سال پیش مهاجرت کردن استرالیا البته از ...

اخه بااین قژمت افسار گریخته ارز کحا برم

سفارت تعطیل شزایط افتضاه

بخدا شوهر داشتم جونم میگرفتم کف دستم قاچاقی میرفتم

اخه بااین قژمت افسار گریخته ارز کحا برمسفارت تعطیل شزایط افتضاهبخدا شوهر داشتم جونم میگرفتم کف دستم ...

چی بگم  همه ما از این اوضاع ناراضی هستیم 

ان شالله که هرچی خیر برات پیش بیاد

چرا اون تاپیکت حذف شد 😂😐

لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️.                    «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️‍🔥