2777
2789

ای بر پدرت لعنت اون زنیکه که تو اینستاگرام راجب تنها خوابیدن و نترسیدن باهاش حرف زدم کامنت گذاشته بود من ده سال تنها زندگی میکنم تو تهران نمترسم و اینا رفتم ازش پرسیدم چجوری شد نمیترسی من خیلی میترسم از شب تنها خوابیدن گفت وارد خونه میشی بلند بسملا بگو لباس چرک و کثیف خونه نگه نداره جن میره توش تو خونه لخت نگرد تا جن مرد که تو رو میبینه تحریک نشه یه وقت وقتی که خوابی بهت تجاوز میکنه یعنی بخدا قسم من اگه پنجاه درصد میترسیدم ترسم شد صد در صد گفتم خانم نامحترم و معلوم لحال و روان پریش تو یه لطفی کن جون اون مادرت دیگه یه بدبختی مثل من اومد دایرکتت ازت راهنمایی خواست مشاوره خواست درمورد جنگیدن با ترس و تنها خوابیدن اصلا جوابشو نده یا بلاکش کن تو کاری میکنی اونی که نمیترسه هم بترسه این چرت و پرتها چیه آخه الان این چرندیات رفت تو مخم شبها باید یادم بیاد توهم بزنم خدایی انوزم نمیفهمم فازش چی بود حالا که من این روزها تنهام همش یادم میاد حرفاش😒🙄

وقتی جواب استارتر یه تاپیک و میدم تو خودتو نخود اش نکن جواب نده چون گ و ه خوریش به تو نیومده حالا هر چی دوست داری منو ریپ بزن جواب و تایپ کن من اسم کاربری تو تو اعلاناتم ببینم نخونده پیامت و حذف میکنم حالا هری رد کارت باباااا 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بسملا🤔🙄

❌❌ لطفا از من سوال حس ششمی نپرسید و توی تاپیک های حس ششم منو تگ نکنید ❌❌{‌الهم صل علی محمد و آل محمد}🥰✨                                           الان ک اینو دیدی صلوات فرستادی(: ثوابش هم برا من هم برا تو  قطعا نگه داشتن حرمت شخصی که بهش علاقه داری از صدبار بیان دوستت دارم بهتره
اصلا جن توانایی اینو نداره تو خونه های امروزی بیاد این از لحاظ علمی ثابت شده

میشه توضیح بدین؟ چ جوری؟

خودم به شخصه قبول دارم، کسی ک بتونه منو تحمل کنه آدم عادی  و معمولی نیس