2777
2789
عنوان

سرصبحی چی میاد تو ذهنتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 34 پست

منم دوستای زیادی ندارم چون حوصله ادما رو با رفتارای عجیبشون ندارم نیم ساعت پیش تو خواب وبیداری یکی از دوستام زنگ زده احوالپرسی،اصلا درکی از رفتار ادمهای دور وبرم ندارم

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو مشکل نداری همه بقول خودت ازت فرارین؟؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔متاسفم برای طرز فکرت من اینجوری راحتم موندم ...

ببین بخاطر گفتن یه واقعیت چه حمله ای به من میکنی.اینت همه بیشتر نشون میده یه مشکلی داری که انکارش میکنی.ضمنا قاعدتا من قبول دارم مشکل دارم که اومدم در موردش حرف میزنم.همه ی آدما یه مشکلی دارنگاین که بخاطر مشکل آدما تحقیرشون کنی یعنی از یه مشکل فراتر رفتی و یه اختلالم داری

تو.منفجر شدی دلم خنک شد برو.ب سلامت عزیزم بیشتر رو اختلالت کار کن گلم😊

تو منو بیشتر به این نکته رسوندی که هر چقد یه آدم اصرارداره که مشکلی تو زندگیش وجود نداره یعنی یه مشکل اساسی وجود داره

ببین بخاطر گفتن یه واقعیت چه حمله ای به من میکنی.اینت همه بیشتر نشون میده یه مشکلی داری که انکارش می ...

حمله نکردم عزیزم اصلا هم تفکر تو برام مهم نیست کاش تو کشور خودتون بودی اینقدر اذیت نمیشدی خدا مشکلتو برات حل کنه ب آرامش برسی من آرومم بخدا در ضمن بزور هم نظرتو تو حلق کسی فرو نکن باشه آفرین بچه خوب😊

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏