چرا اعتماد به نفس نداری؟؟؟حس میکنی چه چیزی توی تو بده ؟
میگگم که بخاطر اتباع بودنم از بچگی سمت هرکی میرفتم باهاش بازی کنم ردم میکردن مسخرم میکردن قبولم نمیکردن درحالی که هم درسم همیشه بیست بود هم از نظر اجتماعی بدنبودم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من همیشه وقتی میگه رک هستم اطرافیانم بخاطر این ولم کردن میفهمم رک نیست بیشتر توهین کرده
من خودم رکم اما دوستان زیادی دارم پس باید تو رفتار خودت دنبالش بگردی...جمله ی من همینم که هستم بقیه نمیتونن تحمل کنن برن هیچ معنی نمیده اگر مشکلی وجود داشته باشه
آدمی که شمارو نصیحت میکنه در واقع داره با خودش تو گذشته صحبت میکنه🎭
من دوست رفیق زیاد دارم کم کم ۱۵۰ تا رفیق دارم که مدتی باهر کدوم تو رگی بورم الان ۲ ساله که دور خودمو خلوت کردم و ارتباط ندارم با هیچکدوم حتی ۱ نفر مگر موضوع کاری باشه یا سوالی باشه برام واز تنهاییم لذت میبرم تو هم همین کارو بکن رفیق خوب پیدا نمیشه زمان که بگذره خودشونو نشون میدن رفیق خوب پدر مادر همین بخدا الان چند روزه با اینجا اشنا شدم نینی سایت باعث شد تا احساس تنهایی نکنم نی نی سایت مچکریم😁
سعی کردن ما رو دفن کنن قافل از این که ما بذر بودیم. .....اونهایی که تکی پرواز میکنن قویترین بالهارو دارن.....نمیشه حرکت قبلی برگردون اما میشه حرکت بعدیو بهتر انجام داد
ابدا اینجوری نیست اینو تجربه 16سال زندگی مشترک میگه عشق واقعی هیچ وقت ن کمرنگ میشه ن تکراری
عزیزم من درمورد عشق حرف نمیزنم.خانواده همیشه در جای خود اهمیت داره روابط اجتماعی با دوستان در جای خود.اینکه روابط اجتماعی نداری یعنی یه جای سلامت روانت میلنگه حالا هرجقدم خودت بخوای اصرارکنی من خوشبختم
عزیزم من درمورد عشق حرف نمیزنم.خانواده همیشه در جای خود اهمیت داره روابط اجتماعی با دوستان در جای خو ...
تو مشکل نداری همه بقول خودت ازت فرارین؟؟؟؟؟؟؟؟🤔🤔🤔🤔🤔متاسفم برای طرز فکرت من اینجوری راحتم موندم چرا شما جای من ناراحتی زبونت تلخه ک دورت خالیه شکر خدا من بشدت مهربونم همه هم عاشقمن ولی من ترجیح میدم ی مدت از همه دور باشم 😊
میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
همسرم به شدت رفیق باز بود و بیشتر از فامیل با دوستاش رفت و آمد داشتیم اما کم کم دیدم خونه ما شده پاتق و رستوران کمتر دعوت میشیم ما هم رفت و آمد رو کم کردیم