2777
2789
عنوان

سرصبحی چی میاد تو ذهنتون؟

265 بازدید | 34 پست

سلام

بچه ها

شماهایی که دوست ندارین و کلا با دوستاتون رفت و آمد ندارین این موضوع چقد باعث اختلال و ناراحتی تو زندگیتون شده؟

اینکه از نگاه دیگران مشکلتون جطور به نظر میاد یا عجیب باشین ناراحتتون نمیکنه؟

میشه بگین نظراتتونو

من خودم بخاطر مشکل اعتماد به نفس پایینم دوستای کمی داشتم.و معمولنم دوستام بخاطر اینکه میگفتن من رک و بداخلاقم ترکم میگردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمم خودمم و.نظرات دیگران برام اهمیتی نداره من خودم دوستام و.فامیلام و رها کردم اینجوری راحت ترم فقط عشقم برام اهمیت داره و.تمام

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

تو هرچی هستی خودتو باور داشته باش و اینکه ادم هایی ک قرار کنارت باشن کنارت میمونن 

رک با بیشعور فرق داره اول با خودت یکی دوتا کن ببین کدومی 

اگه عادت داری زشتی ادم ها و عیب هاشون رو به روشون میاری رک نیستی بیشعوری 

ببین هیچوقت نکاه دیگران برات مهم نباشه بعضی وقت ها ی نفر از شکستن لیوانش ایقد ناراحت میشه ک حتی بقیه از مرگ پدرشون هم اوقد ناراحت نمیشن یعنی اینکه مهم نیست مشکلت چیه مهم اینکه تورو چقد ناراحت کرده

منم دلم دوستای زیاد میخواد

میدونین دعای نی نی سایتی ها خیلی معجزه میکنه؟میشه دعا کنین معجزه زندگی منم اتفاق بیوفته؟من میدونم با دعای شما لطف خدا شامل حالم میشه و امضامو تغییر میدم که به خواستم رسیدم بعد از اینهمه سختی...، دوستتون دارم 🙆‍♀️اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

من به خاطر اعتماد به نفس پایینم یا نمیدونم به خاطر چیه ولی هرکی تیکه میندازه یا تو کارام دخالت می کنه نمیتونم چیزی بگم... خیلی حس بدیه... هیچوقت اونجوری که میخوام زندگی نکردم چون حرف مردم خیلی روم تأثیر میذاره...

کنکور دارم برام دعا کنید😜💓
تو هرچی هستی خودتو باور داشته باش و اینکه ادم هایی ک قرار کنارت باشن کنارت میمونن  رک با بیشعو ...

من ازدرون خیلی آدم اجتماعی ووبرونگرایی بودم و هستم.اما انقد تجربه های بد دیدم از بچگیم که تمام اعتماد به نفسم از بین رفت اونم فقط به خاطر اتبتع بودنم

من به خاطر اعتماد به نفس پایینم یا نمیدونم به خاطر چیه ولی هرکی تیکه میندازه یا تو کارام دخالت می کن ...

حالا من جواب میدم.ولی با عصبانیت و خشم.هم طرف بد میشه با من میره همه جا مشت سرم بد میگه هم من دیگه نه دلم میخواد نه میتونم تو روش نگا کنم

من دوستام کمن  اطرافم آدم خوب خیلی کمه  چون با کسی رفت و آمد ندارم بهم میگن افسرده

منم مثل توام.تصمیم دارم برم چندتا کلاس ثبت نام کنم تا دوستای جدید پیدا کنم.اما مشکلم همیشه این بوده که با دخترا راحت نیستم و باعث استرسم میشن با پسراهم میخوام دوست بشم اونا بامن راحت نیستن و معمولا مسرا به رابطه ی بین یه دختر ویه مسر بجز به عنوان رل جور دیگه نگا نمسکنن