2777
2789
عنوان

موسیقی بیکلام

77 بازدید | 6 پست

چقدر گوش دادن به یه موسیقی بدون کلام میتونه آرامش بخش و صدالبته لذت بخش باشه....درود به تمام اهالی با احساس و هنرمند دنیای موسیقی

اینم یه موسیقی زیبا تقدیم به شما دوستان

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

عالی بود عزیزم ممنون😘🍀🌟

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عالی بود عزیزم ممنون😘🍀🌟

فدا مدااااا عزیز دلم....خوشحالم خوشت اومده

همیشه سعی کنید :چشمانی داشته باشید که بهترین ها را در آدم ها ببیند...قلبی که خطاکارترین ها را ببخشد...ذهنی که بدیها را فراموش کند ...و روحی که هیچگاه ایمانش به خدا را از دست ندهد.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فدا مدااااا عزیز دلم....خوشحالم خوشت اومده

بوس بوووس😘😘🏵🏵

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
بوس بوووس😘😘🏵🏵

چه عالی ممنون🤗

آلبوم خاطرات فیروز ویسانلو رو دانلود کن ؛ اهمگ های معروف رو با گیتار و پیانو میزنه .بی کلامه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
چه عالی ممنون🤗 آلبوم خاطرات فیروز ویسانلو رو دانلود کن ؛ اهمگ های معروف رو با گیتار و پیانو میزنه ...

خواهش میکنم عزیز دلم...

چشم حتما گوش میدم مرسی فدات