2777
2789
عنوان

درگیری ریه چیکار کنممممممم😢😢😢

202 بازدید | 19 پست

اسکن رفتیم خودم ۵ درصد و همسرم ۱۵ درصد ریه هامون درگیره .

چه خاکی بریزم سرم 😭

همسرم امروز روز ششم ابتلاش هست من چهار .دکتر فقط گفت استراحت کنید داروهاتونو بخورید .اوج بیماری هفته اول هست که دارید رد میکنید 

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم علایمت چیه؟؟؟

بدن درد تب فقط شبا .

سرفه هام بهتر شده ببخشید  خلط دار شده انگار .

همسرم هی گرم و سردش میشه اونم شبا تب و پادرد .ولی درکل سرفه من بیشتر از اون بود .نمیدونم چرا اون بیشتر درگیره

دم نوش کندر بخورید عسل طبیعی اگه باشه بهتره بخورید داروی امام کاظم بخورید اب هویج و اب سیب بخورید هو ...

همه ویتامینارو خریدیم بخدا 

جوری نوشتی درگیری

فک‌کردم خدایی نکرده ۸۰ درصد درگیره

اینهمه استرس واسه چیه عزیزمن

استراحت کن ب شدت

دارو و ابهویج و سوپ و مایعات و قرص ویتامین‌دی فراموش نشه و ب دکتر سر وقت سر بزن قول میدم هفته دیگه این موقع خوب شده باشی

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
جوری نوشتی درگیری فک‌کردم خدایی نکرده ۸۰ درصد درگیره اینهمه استرس واسه چیه عزیزمن استراحت کن ب شد ...

اخه همسرم ۱۵ درصده دکتر گفت نیاز نیست بیایید برید خونه