2777
2789
عنوان

درگیری ریه چیکار کنممممممم😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 19 پست
اخه همسرم ۱۵ درصده دکتر گفت نیاز نیست بیایید برید خونه

کارایی ک‌دکتر گفت رو انجام بده خوب میشه

همسایه ما ۱۰۰ در ۱۰۰ درگیر بود خوب شد 

گر نگهدار من ان است ک من میدانم

شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

امکان درگیری بالاتر هم هست 

فکر نکنم دیگه بیشتر بشه اگر تب ندارید و سرفه هاتون شدید نیست بالاتر نمیره.من شوهرم ۱۰ روزه مبتلاست ولی خودم علائم ندارم هر ثانیه منتظرم علائمم شروع بشه

از انجا که دیگران نمی توانند از همان دیدگاه شما به مسائل نگاه کنند،نمی فهمند انچه سرسری می گویند تا چه حدی می تواند شما را بیازارد💞
فکر نکنم دیگه بیشتر بشه اگر تب ندارید و سرفه هاتون شدید نیست بالاتر نمیره.من شوهرم ۱۰ روزه مبتلاست و ...

امروز گوش شیطون کر درد بدن نداریم تب هم خیلیییییی کمه سرفه های منم خیلی  کم شده .همسرم روز ششم هست من فکر کنم ۴ یا ۵

خدایا بعد هفت سال نی نی دادی ولی زودهم گرفتی بازهم حکمتتو شکر😢