2777
2789
وااای یعنی اینقدر خوب بوده . اگه واقعا اینقدر تاثیرشو به چشم دیدیدت و خودتم راضی هستی همینو بگیرم دی ...

اره بخدااا خيليييي راضي بود بنده خدا

منم زود رفتم خريدم 

داروخونه خيلي تعريفشو ميكرد

از من ميشنوي قرص ايراني نخر هي وقت ، تاثير داره هااا نميگم نداره اما كيفيتش در حد خارجي نيست

از اينكه من گفتمم نخريدي نخر اما برو ي قرص خارجي بخر ... 

من قرص ويتامين دي دارم ميخورم خيلي وقته كمبود دارم تاثير نداره تا رفتم واسه بارداري دكتر واسم قرص ويتامين دي روزانه نوشت رفتم داروخونه تقريبا يكي بود قيمتش از داروخونه پرسيدم كدومش بهتره بهم گفت خانم خارجي كيفيتش بالاتره منم اونو گرفتم مثرف ميكنم..... 

الان ماه پيش مادر بزرگم بالن زده واسش قرص نوشتع دكتر واسه تنظيم فشارش... رفته بخره ديده خارجي گرونه بنده خدا ايراني خريده ديديم يك هفته فشار ميره بالا همش... ي شب راهي بيمارستان شد تا رفتيم دكتر ... گفت خاانم چرا ايراني خريدي؟؟؟ من ي چيز ميدونستم كه گفتم خارجي بگير .... الان هارجي داره مصرف ميكنه خداروشكر فشاره اصلاه بالا نرفته

معلوم نيست تو اين قرصاي ايراني خداوكيلي چي ميريزن .... تاثيرش فوق العاده پايينه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه خوب خداروشکر  اره واقعا منم اصلا به این دکترای عمومی اعتماد ندارم فقط پولتو میریزی بیرون

حتما تو شهر خودتون متخصص خون پیدا کن برو ..بهتر این قرص ها رو استقاده نکنی من انقد خونمون این قرص ها رو دارم فیفول آهن ایرانی خارجی شربت و..... ولی هیچ کدوم فایده ای نداشت...انشاالله که شما هم خوب میشید

اره بخدااا خيليييي راضي بود بنده خدا منم زود رفتم خريدم  داروخونه خيلي تعريفشو ميكرد از من م ...

اره حق با توئه منم برای قرص ایرانی شک داشتم اخه خیلی طول میکشه تا یکم تاثیر نشون بده منم دنبال اینم که زود به نتیجه برسم چون بعدش باید یه درمان دیگه رو شروع کنم نباید کم خونی داشته باشم . خلاصه اینکه درباره همین قرص فیفیول که گفتی هم تحقیق کردم راجبش چیزای خوبی نوشتن شما هم که تاثیرشو دیدی و قیمتشم خیلی مناسبه به نتیجه رسیدم همین کپسولا رو استفاده کنم 

واقعا ممنونم ازت تجربت خیلی بهم کمک کرد چند وقته دارم تحقیق میکنم ولی به نتیجه ای نرسیدم. بازم مرسی😍😍😍

جواب پست ازدواجه تاپیکشو قفل کرد اینجا فرستادم

عزیزم وقتی ی طلافروش ی طلای ارزشمندو میداره پشت ویترین طبیعتا همه نمیتونن سراغ اون طلا رو بگیرن ایا طلافروش میاد طلا رو بندازه دور؟ نه صبر میکنه تا بالاخره ادمش پیدا بشه که ارزش داشتن همچین طلاییو داشته باشه ممکنه چنتا پیرزن پررو ام بیان ایراد بگیرن چون نمیتونن اونو بدست بیارن و میخوان ک نابود بشه تا جلو چشمشون نباشه اما خب طلافروش انقد احمق نیس پس ما ام باید سعی کنیم که مثل طلا دست نیافتنی با ارزش و ارتقا یافته باشیم

من انقد تاپیک موفقیت میزنم و پرس و جو میکنم که یچیزی آخر بدست بیارم🤩🤩🤩🤩
جواب پست ازدواجه تاپیکشو قفل کرد اینجا فرستادم عزیزم وقتی ی طلافروش ی طلای ارزشمندو میداره پشت ویت ...

مرسی عزیزم که اهمیت میدی .حق با توئه منم اینقدرا بی ارزش تیستم بالاخره درسمو خوندم .گواهینامه و ماشین دارم تو خونه بابام ازادی دارم و همه چیز برام مهیا کرده قیافمم بد نیست . ولی بازم بی شوهری و بی خاستگاری شده یکی از بزرگترین نقطه ضعفام تو ۲۰ سالگی همه هی بد نگام میکنن پشت سرم غیبت میکنن . تا حالا چند بار خودزنی کردم و اگه خدا جونمو نگیره به فکر خودکشی ام بخاطر مردمی که خدا لعنتشون کنه 

ببخشید نمیخوام شبتو خراب کنم ناراحتت کنم اگه میخوای دیگ جواب نده فقط چون با کسی در این باره حرف نمیزنم پرم

مرسی عزیزم که اهمیت میدی .حق با توئه منم اینقدرا بی ارزش تیستم بالاخره درسمو خوندم .گواهینامه و ماشی ...

منم گواهینامه دارم ولی راننده نیستم خخخ میخوام رشتمو عوض کنم ولی عزیزم واقعا ۲۰سنی نیست اینا ک میبینی مثلا نوزده سالشونه دوتا بچه دارن یهو شوهراشون کارگرن یا سطح پایینن ذهنت رو درگیر نکن تمام تمرکزت رو بذار رو خودت 

من انقد تاپیک موفقیت میزنم و پرس و جو میکنم که یچیزی آخر بدست بیارم🤩🤩🤩🤩
من میدونم الان همه بهت میگن خارجی و .... اما من بخاطر آزمایش ازدواجم خییییلی کم خونی داشتم پیش بهتری ...

سلام خوبین ؟ منم کمخونی دارم گفتن بعد یه ماه دیگه آزمایش خون واسه ازدواج بدیم بنظرتون با یه ماه مصرف فروس سولفات و تغذیه ی خوب درست میشه ؟ 

سلام خوبین ؟ منم کمخونی دارم گفتن بعد یه ماه دیگه آزمایش خون واسه ازدواج بدیم بنظرتون با یه ماه مصرف ...

سلام. فکر نمیکنم چی بگم. اینکه شهرستان باشی یا تهران خیلی مهمه. ما بعد ۷ ماه که گفتن نمیشه آخر رفتیم تهران آزمایشگاه خصوصی. خیر باشه ان شاالله