2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فروفورت گاین....و فیفول ..من بعداز سقط کمخونی شدید داشتم اینا رو خوردم رفع شد...فیفول قیمتش مناسبه

فیفول رو بقیه هم پیشنهاد دادن راجبش تخقیق میکنم اگه خوب بود میگیرم 

مرسی عسلم

سلام دوستان میخوام تجربه های خودمو از کم خونی بگم ...من فقر آهن داشتم ۴ بود اهنم‌یعنی داغون‌بودن انقد‌از این قرص ها ک میگید خوردم تاثیر نداشت تو رو خدا دکتر های عمومی نرید فقط دکتر خون برید متخصص ...خلاصه بعد این همه دکتر رفتم یه دکتر خون قرص هامو دید گفت اینا چین اینا درمان نمیکنه گ بهم سه تا سرم آهن زدم وای یعنی عالی شدم خیلی بعد اونم سه ماه یه دارو داد خوردم خدا رو شکر آلان دوماه دارو مصرف نمیکنم فقط گفت سه ماه دیکه یه آزمایش بده بیا ...خواستم بگم فقط دکتر خون برید تشخیص خیلی مهمه ..کم خونی رو جدی بگیرید...

عزيزم من كم خوني دارم چندين ساله

و قرص ايراني مصرف كردم كلي مدت ولي باز ازمايش دادم بي تاثير بود

تازيكي از اشناهامون خيلي بدنش ضعيف شده بود جوري كه با واكر و عصا راه ميرفته و دست به ديوار ميگرفته راه ميرفته از بس بدنش ضعيف بوده تا ميره دكتر ميگن مشكل از ارتوپد داري و فيزيوتراپي مينويسن واسش و ميره و باز بدتر ميشه خلاصه  خودش ميگه برم ي ازمايش خوني بدم ببينم مشكل از چيه؟؟ متوجه شدن كه كم خوني شديد داره بهش قرص اهن فيفول دادن از وقتي اين قرص رو ميخوره خودش رو پاي خودش راه ميره همه چيز گذاشته كنار .... منم نميدونستم چجوري خوب شده

تا هفته پيش بهش گفتم خداروشكر عصا و ايچيزارو گذاشتي كنار بهم گفت كه من كم خوني داشتم كسي متوجه نشده بود

منن از ديروز رفتم خريدم بجاي ايراني دارم مصرف ميكنم

٣٠ تا دونه اش ٤٩٦٠٠ تومن خارجي هست

اگر دوست داشتي ي دوره مصرف كن تاثيرشو ميبيني

بايذ حداقل ي دوره مصرف كني

عزيزم من كم خوني دارم چندين ساله و قرص ايراني مصرف كردم كلي مدت ولي باز ازمايش دادم بي تاثير بود ت ...

البته از داروخونه پرسيدم واسم اكي هست 

اخه من در حال اقدام به بارداري هستم گفت مشكلي نداره مصرف كن 

عزیزم خورد و خوراک و درست کن  کم خونی اتم درست میشه . صبحونه تخم مرغ بخور . ارده شیره .   ۳ شیره  هر ۸ ساعت ی قاشق سوپ خوری مصرف کن . قرمه سبزی بخور . گوشت تو شیشه کن   درست کن بخور. آش بخور .‌جیگر بخور . 

برای قرعه کشی ام به اسمم در بیاد ی صلوات مهمونم کنین  شماره ۴۷   
تاثیرشو دیدی ؟ خوبه ؟

عزیزم..من مینورم..ولی سعی میکنم خرما.انجیر لبو چیزایی ک اهن داره در کنار قرصم بخورم...تا بیشتر تاثیر بزاره..حالا نمیدونم شما مینوری یا ن

هر بار این درو محکم ببند برو
عزيزم من كم خوني دارم چندين ساله و قرص ايراني مصرف كردم كلي مدت ولي باز ازمايش دادم بي تاثير بود ت ...

وااای یعنی اینقدر خوب بوده . اگه واقعا اینقدر تاثیرشو به چشم دیدیدت و خودتم راضی هستی همینو بگیرم دیگه تا ۵۰ ۶۰ تومن پول زیادی نیست میتونم بخرمش فقط امیدوارم اینقدر که میگید تاثیر گذار باشه 

بلخشید یعنی میگی از ایرانی هیچ تاثیری ندیدی آخه اینجا خیلیا قرص ایرانی فروس سولفات پیشنهاد کردن دیگه داشتم به همون راضی میشدم

عزیزم..من مینورم..ولی سعی میکنم خرما.انجیر لبو چیزایی ک اهن داره در کنار قرصم بخورم...تا بیشتر تاثیر ...

اونشو نمیدونم باید برم آزمایشمو نگاه کنم ولی چشم حتما چیزای مقوی دیگه هم در کنار قرص میخورم

سلام دوستان میخوام تجربه های خودمو از کم خونی بگم ...من فقر آهن داشتم ۴ بود اهنم‌یعنی داغون‌بودن انق ...

چه خوب خداروشکر 

اره واقعا منم اصلا به این دکترای عمومی اعتماد ندارم فقط پولتو میریزی بیرون