2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

441 بازدید | 28 پست

سلام خانوما . من هفته بعد انتخاب رشته دبیرستان دارم و بین ریاضی و تجربی گیر کردم . علاقه ام به ریاضیه بیشتر اما به خاطر بازار کارش دو دلم 

خانومایی که تجربی یا ریاضی خوندن میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

ریاضی رشته هاش گسترده تره ب نظر من

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

ریاضی عالیه

⁦✧*。 ⁩⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علاقه اتون اگه به ریاضی زیاد هست ... رشته ریاضی رو انتخاب کن .... 

اینو یه خانوم دبیر رباضی بهت می گه😌

میگویند انسان های خوب به بهشت میروند...اما من میگویم...انسان های خوب هر جا باشند انجا بهشت است :)
علاقه اتون اگه به ریاضی زیاد هست ... رشته ریاضی رو انتخاب کن ....  اینو یه خانوم دبیر رباضی به ...

ممنون خانم معلم 😍. ببخشید یه سوال دیگه ام داشتم چون دبیر هستید 

مدارس شاهد بهتره یا هیئت امنایی؟

اگر با درکس تجربی مشکل نداری 

رشتهایی که تجربی داره خیلی وسیع و بازار کارش بیشتر

مگر اینکه بگی صرفا علاقم ریاضی و زیست و اینجورچیزا رو دوست ندارم که خب باید بری دنبال علاقت تا موفق بشی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم