zahra_ah مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 272 عنوان رشته ریاضی 441 بازدید | 28 پست سلام خانوما . من هفته بعد انتخاب رشته دبیرستان دارم و بین ریاضی و تجربی گیر کردم . علاقه ام به ریاضیه بیشتر اما به خاطر بازار کارش دو دلم خانومایی که تجربی یا ریاضی خوندن میشه راهنماییم کنید ممنون میشم 1400/04/31 | 12:44 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
titaa عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 59835 ریاضی رشته هاش گسترده تره ب نظر من هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁
takay عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1488 ریاضی عالیه ✧*。 ⟨⟨من به هرچیزی که فکر کنم به آن می رسم 😎⟩⟩........ 🤞🏻یه بز شاخدار هیچوقت بیخیال رویاهاش نمیشه 🤘🏻............ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💎
بهاردلارای عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 1362 علاقه اتون اگه به ریاضی زیاد هست ... رشته ریاضی رو انتخاب کن .... اینو یه خانوم دبیر رباضی بهت می گه😌 میگویند انسان های خوب به بهشت میروند...اما من میگویم...انسان های خوب هر جا باشند انجا بهشت است :)
گل_شبدر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 156 به نظر من طبق علاقت پیش برو، بشین ببین از کدومش لذت می بری وقتی باهاش درگیری و سرو کله میزنی
zahra_ah مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 272 من ریاضیم خیلی سخته اگ میتونی بیا درسم خوبه و فیزیک رو خیلی دوست دارم . اما اطرافیانم خیلی دارن منو میترسونن . میگن بی خودی عمرت رو هدر میدی
زیباااااارو عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 4459 درسم خوبه و فیزیک رو خیلی دوست دارم . اما اطرافیانم خیلی دارن منو میترسونن . میگن بی خودی عمرت رو هد ... وا این چه حرفیه درست خوبه بیا یکی بهترین رشته ها ریاضیه عمرتو هدر بدی 😐🤦♀️
zahra_ah مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 272 علاقه اتون اگه به ریاضی زیاد هست ... رشته ریاضی رو انتخاب کن .... اینو یه خانوم دبیر رباضی به ... ممنون خانم معلم 😍. ببخشید یه سوال دیگه ام داشتم چون دبیر هستید مدارس شاهد بهتره یا هیئت امنایی؟
anistone عضویت: 1397/07/30 تعداد پست: 13049 اگر با درکس تجربی مشکل نداری رشتهایی که تجربی داره خیلی وسیع و بازار کارش بیشترمگر اینکه بگی صرفا علاقم ریاضی و زیست و اینجورچیزا رو دوست ندارم که خب باید بری دنبال علاقت تا موفق بشی بحَقّ الحُسَین اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج 🖤🖤🖤🖤 دعای من در روضه اباعبدلله الحسین علیه السلام فقط ظهور امام زمانم
zahra_ah مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 272 وا این چه حرفیه درست خوبه بیا یکی بهترین رشته ها ریاضیه عمرتو هدر بدی 😐🤦♀️ به درد دختر نمیخوره و از این حرفا که البته کاملا باهاش مخالفم
zahra_ah مدیر استارتر عضویت: 1398/12/09 تعداد پست: 272 به نظر من طبق علاقت پیش برو، بشین ببین از کدومش لذت می بری وقتی باهاش درگیری و سرو کله میزنی اتفاقا یکی از دلایلم همینه . چون یکم با زیست مشکل دارم
زیباااااارو عضویت: 1400/04/19 تعداد پست: 4459 به درد دختر نمیخوره و از این حرفا که البته کاملا باهاش مخالفم ببین تو هدفت واس دانشگاه چیه ؟من میخام برم فرهنگیان البته اگ قبول شم
گل_شبدر عضویت: 1399/12/04 تعداد پست: 156 اتفاقا یکی از دلایلم همینه . چون یکم با زیست مشکل دارم علاقه به آدم نیروی خیلی قوی می ده