2777
2789
عنوان

رشته ریاضی

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 28 پست
اگر با درکس تجربی مشکل نداری  رشتهایی که تجربی داره خیلی وسیع و بازار کارش بیشتر مگر اینکه بگ ...

میترسم تو کنکورش گیر کنم و اینکه به محیط کارش هم علاقه ندارم . اما خب حداقل میدونم اگر قبول بشم بیکار نمیمونم انا تو ریاضی احتمالش هست . واقعا گیر کردم 🤦‍♀️

ببین تو هدفت واس دانشگاه چیه ؟ من میخام برم فرهنگیان البته اگ قبول شم

انشالله قبول میشید . نمیدونم راجب دانشگاه تصمیم نگرفتم شاید کامپیوتر شاید متالوژی یا هوافضا اما قطعی مشخص نکردم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الکی نرو تجربی

رقابت زیاده بعدش بیچاره میشی

تو دانشگاه هم تنوعش خیلی کمه

برو ریاضی یکم خوب بخونی رتبه خوب میاری

کار هم براش هست

الان دنیا دنیای کامپیوتره!

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید

من ریاضی خوندم

دروس این ۳ سال هیچ جای زندگیم به دردم نخورد

هیچیم یادم نیست😂😐

دانشگام رشتم حسابداریه

ما هیچ الهی همه تو ••• خوشا به بخت بلندم که در کنارِ منی♡  متاهل و متعهد💍 جانِ من است او  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات مهمونم کنی دوستم  

معیار اول تو انتخاب رشته علاقه اس بعد استعداد این دوتا اگه نباشه حتی تو رشته ای بری که بازار کارش خوبه نمیتونی موفق بشی در نتیجه دامد خوبی ام نخواهی داشت متاسفانه تجربی هم هم تعداد زیاد شده اگه ریاضی دوست داری انتخاب خوبیه

مشاور تحصيلي😍 مشاور خانواده 😊 حامي كنكوري ها🥰....... براي ظهور آقا امام زمان صلوات💞 انشالله تو هم به آرزوت برسي 💛💫 پر انرژي مثبت و انگيزه🤠🥳https://abzarek.ir/service-p/msg/591467 حرفتو ناشناس بزن😊
میترسم تو کنکورش گیر کنم و اینکه به محیط کارش هم علاقه ندارم . اما خب حداقل میدونم اگر قبول بشم بیکا ...

عجله نکن با فکر تصمیم بگیر

ببین بخوای بری دانشگاه به چه رشته ای علاقه داریم

مثل این دوستمون که دبیر ریاضین

اگر بری فرهنگیان خیلی خوبه ولی خب باید تلاشت رو بکنی و بعدش آرامش داری

تو شاخه های مهندسی و آمار و فیزیک و اینجور رشته هام خوب تحقیق کن عزیزم هنوز فرصت داری

نهایت برو یک مدرسه پیش ثبت نام کن که از مدرسه خیالت راحت باشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
الکی نرو تجربی رقابت زیاده بعدش بیچاره میشی تو دانشگاه هم تنوعش خیلی کمه برو ریاضی یکم خوب بخونی ...

اتفاقا از الان کلاس های برنامه نویسی و کامپیوتر و این چیزا رو دارم میرم

درسم خوبه و فیزیک رو خیلی دوست دارم . اما اطرافیانم خیلی دارن منو میترسونن . میگن بی خودی عمرت رو هد ...

اگه بازارکاربرات مهم باشه تجربی براخانمابهتره ولی خوب رشته سختریه تجربی

ممنون خانم معلم 😍. ببخشید یه سوال دیگه ام داشتم چون دبیر هستید  مدارس شاهد بهتره یا هیئت امنا ...

تو هر شهری فرق می کنه .. ولی معمولا امکانات مدارس یکسان هس.. تموم مدارس الان هیات امنایی هس اکثرا .. ولی شاهد دبیران خبره و بهتر رو گزینش می کنه

میگویند انسان های خوب به بهشت میروند...اما من میگویم...انسان های خوب هر جا باشند انجا بهشت است :)
اتفاقا از الان کلاس های برنامه نویسی و کامپیوتر و این چیزا رو دارم میرم

کار خوبی میکنی

تجربی باید فقط عاشقش باشی

وگرنه هیچ مزیتی نداره

پزشکی و پیراپزشکی هم واقعا سخته و دوست نداشته باشی هیچ چیز نمیتونه انگیزه بشه برات

اون هم تو این وضعیت که اندازه تمام داوطلبای رشته های دیگه فقط برای تجربی دارن میجنگن

و سهمیه های رو اعصاب هم زیاد توش هست که اگر عادی باشی واقعا جایی برات نمیمونه

زن یا مرد بودن - جوون یا پیر بودن مهم نیست . فقط خواهشا به عنوان یه انسان برای خودتون ارزش قائل باشید . خدا دوستمون داشته و بهمون یکبار زندگی کردن هدیه داده ، ازش خوب استفاده کنید