2777
2789

سالم خوری به همراه باشگاه، من اینجوری ۴ کیلو کم کردم توی یک ماه

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

پیاده روی

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سالم خوری در چه حد  فستفود نمی‌خورید اصلا؟؟

من توی اون یک ماه نخوردم

مثلا کیک میخاستم بخورم کیک خونگی اصلااا از بیرون نمیخوردم

نون معمولی نخوردم نون جو خوردم

روغن زیتون و کنجد استفاده کردم

برنجم رو کم کردم( توی ظررف میوه خوری غذا میخوردم)

ولی بعد از یک ماه که اینهمه کم کردم و بدنم فرم گرفت دیگه رستوران میرم کافه میرم 

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

صبحانه سر وقت بخور

اگه طبع ات سرد هست صبحانه چهار شیره با ارده نوشجان کن

ترک نهار

و پرهیز از دوغ م نوشابه های گازدار و چیپس و پفک 

شام هم 3ساعت قبل خواب نوشجان کن

هر 12ساعت ی قاشق دوسین میل کن 

نسخه دکتر خیر اندیش

البته کنارش ورزش👌🏻

من دوسین استفاده کردم اشتها کم شده 

تحمل  نداره نباشی دلی که تو تنها خداشی
من توی اون یک ماه نخوردم مثلا کیک میخاستم بخورم کیک خونگی اصلااا از بیرون نمیخوردم نون معمولی نخور ...

اهااا مرسی 

من نون رو نصف میکنم برا وعده هایی که قراره با نون باشه 

برای برنجم شیش تا هشت قاشق میخورم 

اهااا مرسی  من نون رو نصف میکنم برا وعده هایی که قراره با نون باشه  برای برنجم شیش تا هش ...

نون با ارد سفید با برنج فرق چندانی نداره