2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دعواش میکنم سرش داد میزنم دنیارو براش جهنم میکنم ن غذا میپژم ن محلش میدم .. بهش میگم هزارتا زن بگیری مثله من پیدا نمیکنی .. خیلی بد رفتار میکنم .. ب بقیه نمیگم شاید فقط ب خانوادم و خانوادش .. ولش کرد ک ولش کرد ولش نکرد جدا میشم ازش البته اول باید بزارمش ناراحت هم بشه از فکر اینک من برم ..ی ملکی چیزی میزنم ب نامم .. البته مشاور هم باید بری 

خوب پس چکار کنم

عزيزم ادم با توجه به شرايطش تصميم ميگيره..

شما فكر كت الان ابروي طرفو بردي..بعدش ميخواي ور دلش بخوابي؟؟ ميخواي تايپيك بزني بياين بي بي چكم رو ببنييد؟؟بعد چند وقت بعد باز تايپكي بزني بچه دارم شوهرم خياينت كرده چيكار كنم!!يا ميخواي جدا شي؟؟ مستقلي يا قراره دور روز ديگه تايبيك بزني دلم تنگ دشه چطوري اشتي كنم؟؟

به شرايط خودت فكر كن..بهترين تصميم رو براي خودت بگير.

💕

قبلا باهاش حرف زدم نه منو طلاق میده نه آدم میشه 

درکتون میکنم... ولی با تصمیم گیری عجولانه و آبرو ریزی، زندگی و روان خودتون بیشتر آسیب میبینه...

دعواش میکنم سرش داد میزنم دنیارو براش جهنم میکنم ن غذا میپژم ن محلش میدم .. بهش میگم هزارتا زن بگیری ...

باورت نمیشه همه اینکارو کردم اصلا براش مهم نیست اون حتی از خداشه من بزارم برم 

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩