2777
2789
عنوان

بچه ها یه مسئله ای

186 بازدید | 24 پست

بچه ها تمام تاپیک های قبلم فیک بوده و کار خواهر کوچک ترم بوده ..

این گوشی رو من داده بودم دست خواهرم باهاش بازی می‌کرد همون ۱۲ ساله ای که همش توی تاپیک ها میگه.. من ۲ تا گوشی دارم گلکسی و این یکی .. الان دیدم هی داره حرص میخوره .. بعد هی خارج میشه انگار داره یه کاری میکنه .. گوشی رو زود از دستش قاپیدم دیدم تو تاپیکه و داره تاپیک هارا قفل میکنه فکر کنم همون پست ها رو اینجا میگن تاپیک.. و کامنت میزاره ..  متوجه شدم عضو اینحا شده که فک کنم اسمش نینی سایته .. خودشو جای من جا زده تاپیک فیک مينويسه..

میخواین باور کنین نکنین .. قضیه داداش و عمم واقعیه .. بابام هم واقعا عمل داره.. خودم هم واقعا قصد مهاجرت دارم ..خواهرم تا به حال خارج نیومده و یه دفتر داره توش رویا پردازی میکنه..اینا دقیقا همون رویا پردازیشع.. منو ببخشید اگر خواهرم براتون ایجاد مزاحمت کرده ..

اینا اصلا واقعی نیست باور نکنین خواهشا .. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودت یا خواهرت فرقی نمیکنه کاملا مشخص بود دروغه کدوم کشور دبیرستان بورسیه میده آخه بعد فقط اونجا که نوشته عمم و داداشم ازانگلیس😐 کارام ومیکنن واسه بورسیه اخه اونا کین که بخوان کاراتو بکن آخه مگه دست  اوناست

اگر بگویی تو کیستی خواهم گفت:باغی بودم، که به هر دانه خاک عطر عشق آمیختم، اما هر اناری که پروردم به خون آلوده بود❤️‍🩹

نمیدونم لعنتی چرا این کار رو کرده

چقدرم زود همه تاپیکا رو خوندی و اومدی متن بلند بالا عذر خواهی نوشتی

"دراعماق زمستان،سرانجام آموختم که در درونم،تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد"                                         آلبرت کامو

خودت یا خواهرت فرقی نمیکنه کاملا مشخص بود دروغه کدوم کشور دبیرستان بورسیه میده آخه بعد فقط اونجا که ...

نه عمم واقعا اونجاس مدیریت مالی خونده ..

داداشم هم یک سالی میشه درسش تموم شده برگشته .. اونم بورسیه گرفته بود ..

من خودم برای دانشگاه قصد دارم.. خودش فکر کرده با این دروغا که خودشو جای من جا بزنه میتونه کاری کنه..

بدجور دستت رو شد کوچولو

عزیزم ببخش کارای خواهرم بود ..  به خدا میگن موبایل دست بچه ندید به درد اینجا ها میخوره تو دوران بلوغ برداشته اینکارا را کرده .. اصلا خوام نمیدونم چرا اینجوری میکنه این بشر اوسکول