2777
2789
عنوان

شما دست تنها با شوهر خائن چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزيزم ادم با توجه به شرايطش تصميم ميگيره.. شما فكر كت الان ابروي طرفو بردي..بعدش ميخواي ور دلش بخوا ...

چون دوسش دارم و نمی‌خوام برگردم خونه پدری دارم تحمل میکنم میدونمم بر فرض با همه سختی‌ها طلاق بگیرم ،دلم براش تنگ میشه لعنت به من که نمیتونم تصمیم درست بگیرم لعنت به من که اضافی ام تو این دنیا ،لعنت به من که شوهرم داره بهم خیانت میکنه و اینقدر بدبخت و تنهام که هیچکس نیست به فریادم برسه

خدا جون عاششقتم مرسی به خاطر اینکه معشوقم شدی🤩🤩
چون دوسش دارم و نمی‌خوام برگردم خونه پدری دارم تحمل میکنم میدونمم بر فرض با همه سختی‌ها طلاق بگیرم ، ...

خب پس هرچقدر ابروش رو ببري اون پروتر ميشه!!

علنا ديگه مياره جلوي چشم خودت خيانت ميكنه!!

الكي كولي بازي درنيار..روي زخمتم نمك نپاش..بشين فكر كن صبور باش تا تصممي بگيري.

💕

خب پس هرچقدر ابروش رو ببري اون پروتر ميشه!! علنا ديگه مياره جلوي چشم خودت خيانت ميكنه!! الكي كولي ...

بنظرت احمقانه ترین کار دنیا این نیست که خودمو به نفهمی بزنم و زندگی کنم؟

خب پس هرچقدر ابروش رو ببري اون پروتر ميشه!! علنا ديگه مياره جلوي چشم خودت خيانت ميكنه!! الكي كولي ...

بنظرت مثل این پیرزنا بشینم فقط نفرینش کنم و به زندگیم ادامه بدم؟

اینجا که قفل نیست. ببین اگه بخای ابرو ریزی کنی اون دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره. گستاخ تر از قبل ...

خیلی دروغگویه دو سه بار لو رفته ولی از بی کسی دارم باهاش زندگی میکنم یه اشغال عوضی هست که اصلا دم به تله نمیده

اینجا که قفل نیست. ببین اگه بخای ابرو ریزی کنی اون دیگه چیزی واسه از دست دادن نداره. گستاخ تر از قبل ...

اخه مگه این کوفتی چی بهشون میده من واقعا هیچ اطلاعی ندارم واقعا نمی‌دونم چکار کنم خواهش میکنم خواهرانه کمکم کنید 

اخه مگه این کوفتی چی بهشون میده من واقعا هیچ اطلاعی ندارم واقعا نمی‌دونم چکار کنم خواهش میکنم خواهرا ...

مثلا من خیانت چتی دیدم از ََشوهرم.  شوهرم خیلی خیلی آبروش واسش مهمه. و همه می‌شناسن و احترام میزارن. تهدید کردم که یک بار دیگه ببینم قید همه چیو میزنم تمام حق و حقوقم رو ازت میگیرم

آبروت هم میبرم که هیچکی دیگه بهت احترام نزااره. خداروشکر فعلا اوضاع خوبه. هر کسی شرایطش فرق داره