2777
2789
عنوان

دو تا بچه شیر به شیر دارم،حس خودکشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 67 پست
خونه ام که همیشه تمیز بود الان غرق لجن و کثافته. فوقش بتونم شکممون رو سیر کنم

همه مادرا همینن با یه بچه تازه شما که حق داری. سخت نگیر ویتامین بخور مخصوصا قرص ویتامین ب 1  300 خیلی خوبه. کم نیار ولی خدایی سخته دست تنها

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم من درکت میکنم چون پسراولیم ۳سال ونیمشه دومی هم نوزاد یک ماه ونیمه هردوهم رفلاکسی اولی که بلط ...

ممنون از تجربه ات.

می دونم ولی من واااااااااقعا نمی تونم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
من شهر غریبم  اما یه پسر دو سال و ۵ ماه دارم و اینکه خیییییییلی مشکله خیلی زیاد  من ۳۲ ...

مگه اینکه برم روانپزشکی که اونم همسرم نمی ذاره

چرا دوسش نداری؟

خدا خواسته بود.فهمیدم باردارم از شوک تمام تنم می لرزید.

و هنوز که هنوزه انگار نه انگار بچمه چون حال روحم افتضاحه.

هر شب خودمو نفرین می کنم.

ولی اصل مشکل اینه که هم روحم هم جسمم تنهای تنهاس

اگه دوسش نداشتی گریه نمیکردی یکم افسرده آیی .وقتی مشکل کم خوابی نداری اینقد خودتو آزار نده

اگه باز کارای خونه انجام بشه خیلی بهترم.

خونه من که قبلا برق می زد و همه چیش خط کشی بود الان غرق لجنه

ممنون از تجربه ات. می دونم ولی من واااااااااقعا نمی تونم

خودت بایدبخوای

یعنی چی نمیتونم؟

نمیتونم نداریم

میتونی 

وقتی تونستی دوتابچه ی دسته گلت وزایمان کنی پس میتونی

شوهرت ازسرکارمیاد بروبیرون خرید پارک بگرد

باورکن من ازروز اول زایمانم اینکارو کردم چون میدونستم کم میارم ازشوهرمم کارمیکشم😄

بااینک پیش خانواده هامونیم باورش شایدسخت باشه برات کسی نیست کمکم کنه امروز خیلی ناراحت این مساله بودم فقط گفتم خدااا اول واخرخدااا جزبه خدانبایدازکسی انتظارداشت دسته گلات بزودی بزرگ میشن ومیگی کاش سخت نمیگرفتم

خونت کثیفه که کثیفه فداسرشون خونه ی من جنگله تازه بااین وضعیت این ماه اسباب کشی دارم فداسرشون چرازندگی وسخت میگیری

من بی خوابی ندارم.ولی خب سخته همه چی. سخت تر اینکه بعد پنج ماه هنوز دخترمو دوست ندارم. هرشب ...

افسردگی بعد از رایمان داری حتما برو دکتر به خودت و بچه هات و زندگیت رحم کن عزیزم.با دارو کنترل میشه. فقط خوب به بزرگه توجه کن که حسادت نکنه روابطشون خوب بشه این دوره به سرعت میگذره ولی پیامد تربیتتون تا آخر عمر باقی میمونه. برای تمیزی و نظافت خونه خیلی فرصت داری بابا اما برای تربیت همین 7 سال اول خصوصا تا 3 سالگی تایم طلایی هستش قوی باش کم نیار چند سال اذیتی ولی یک عمر راحت....

اگه باز کارای خونه انجام بشه خیلی بهترم. خونه من که قبلا برق می زد و همه چیش خط کشی بود الان غرق لج ...

فدای سرت خودتو هلاک کنی چی بشه .مقصر نیستی سن کم مادر دوتا بچه شدی برات سنگین .دلتو اروم کن به این فک کن وقتی تازه به اوج جوونی یعنی سی رسیدی دوتا بچه بزرگ داری راحت شدی به شرطی تا اون موقع خودتو ازبین نبری

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
خودت بایدبخوای یعنی چی نمیتونم؟ نمیتونم نداریم میتونی  وقتی تونستی دوتابچه ی دسته گلت وزایم ...

ببین همسرم واقعاً واسه کمک عالیه اگه باشه و بتونه.

بعد من سخت گیر نیستم ولی حداقل آشپزخانه باید تمیز باشه؟لباس باید تو کشو باشه یا نه؟از نظر بازی بچه مهم نیست خونه رو بترکونن.

درباره بیرون رفتن اینجا که همسرم کار می کنه یه محیط خیلی کوچیک و محدوده به واسطه شغلش.هیچ چیز خاصی نداره

فدای سرت خودتو هلاک کنی چی بشه .مقصر نیستی سن کم مادر دوتا بچه شدی برات سنگین .دلتو اروم کن به این ف ...

من صبور بودم،خوش اخلاق بودم،شاد و شوخ طبع بودم.

از خود گذشته بود.

الان بداخلاق عصبی بی صبر و زود رنج شدم.

رابطه منو همسرم هم دچار تغییر شده.

خییییلی چالش بزرگیه‌.

یه دلیل این همه خستگی می تونه این باشه که دقیقاً از تولد دخترم همسرم حجم کاریش خییییییییییییییییلی زیاد شده در حالیکه که کا رمنده و می تونه کمک باشه.

همش میرن ماموریت😭

یعنی این پنج ماه خودم همشو به دوش کشیدم

ببین همسرم واقعاً واسه کمک عالیه اگه باشه و بتونه. بعد من سخت گیر نیستم ولی حداقل آشپزخانه باید تمی ...

کاش بتونم عکس بدم ولی ابروم میره😎

اشپزخونم ظرفا پره تاکجا ظرفای کثیف اجاق گازکثیف قابلمه کثیف روشه

حال وکه نگم لباساپخش وپلا وسایلای بازیش که نگم پخش میکنه همه جا 

بزارتااینجابمونه😂

ولی باورکن برام مهم نیس مهمونم برام زیادنمیاد بیادم سریع تمیزمیکنم شب قبلش

منتظرم ان شاالله بسلامتی بزرگ شن دیگ اونموقع حسابی به خونه میرسیم