2777
2789
عنوان

دو تا بچه شیر به شیر دارم،حس خودکشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 67 پست
من بی خوابی ندارم.ولی خب سخته همه چی. سخت تر اینکه بعد پنج ماه هنوز دخترمو دوست ندارم. هرشب ...

اگه دوسش نداشتی گریه نمیکردی یکم افسرده آیی .وقتی مشکل کم خوابی نداری اینقد خودتو آزار نده

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا دوسش نداری؟

داره فک می‌کنه نداره افسرده هست خیلی مادرا این جور میشن 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

اصلا ب فکر تمیزی خونه نباش ..تا جایی ک میتونی وسایل باارزشتو جمع کن..خونه رو مسجد کن ک بچه ها و خودت راحت باشید...ب خاطر کروناهم ک دیگه کسی جایی نمیره...ادم بچه دار نمیتونه همیشه خونه ی تمیزی داشته باشه...ب دنبال پرستار باش اگه امکان مالی داری...بچه ها رو خیلی ب خودت وابسته نکن ک بعدا داستان داری

تا اون موقع من تیمارستان هستم. الانم افسردگی حاد گرفتم.هیچی نمی تونه خوشحالم کنه

مادری یعنی صبوری

🔻کلیه ی خدمات مژه و ابرو و آرایش دائم صورت،به صورت تخصصی🔺️insta:maryam_pmu_lashlift
الهیییییی.... فقط میشه گف خدا صبرت بده

قبلا کوه صبر بودم.با ایوب نبی برابری می کردم.

الان بی صبر شدم عصبی شدم.

اصلاً خودمو نمی شناسم

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
تو آدم خیلییی خوشبختی هستی که بیمارستان کودکانو از نزدیک ندیدی😙انشالا هیچ وقت نبینی  خواهر من ...

می دونم بچه نعمته،می دونم سالمن و هزار تا چیز.

ولی روحم خسته اس،خیلی خسته.نمی دونم چکار کنم.

اینطوری نمی تونم ادامه بدم

سنت هم خیلی کمه .من به همه دخترا توصیه میکنم سن ۲۵ ازدواج کنن نهایت استفاده ازمجردی ببرن باشوهرشون هم دوسال تنها باشن بعد برن سراغ بچه 

وای خدا کمکت کنه من جات تن و بدنم لرزید.وای ۲۲ سالت و دوتا بچه🤕حقیقتا من ک اصلا توانشو ندارم با این ...

بچه دومم خدا خواسته شد.و کلا ایده آل من از زندگی این نبوده

قبلا کوه صبر بودم.با ایوب نبی برابری می کردم. الان بی صبر شدم عصبی شدم. اصلاً خودمو نمی شناسم

عیبی نداره همیشه فکر کن خدا دوقلو بهت داده.. اینجور راحت تر کنار میای

خودت باید ب خودت روحیه و انرژی بدی. شبا زود بخاب. صبحم زود بیدارشو.. تا خابن کاراتو انجام بده اینجور خیلی خوبه