2777
2789
عنوان

دو تا بچه شیر به شیر دارم،حس خودکشی دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 3473 بازدید | 67 پست
سنت هم خیلی کمه .من به همه دخترا توصیه میکنم سن ۲۵ ازدواج کنن نهایت استفاده ازمجردی ببرن باشوهرشون ه ...

من و همسرم دو سال بچه نداشتیم.

ولی اون دو سال خانواده همسرم انقدرررررر اذیت کردن که نمی تونم توصیف کنم.

دخترم هم که خدا خواسته بود.

روح خسته ام خییییییییییییییییلی دلیل داره که مجال گفتنش نیست.

ولی تو این پنج سال پنج هزارتا مسئله پیش اومده

🌺مَنْ یَتَوَکَّل عَلَی اللهِ فَهُوَ حَسْبَه🌺
کاش بتونم عکس بدم ولی ابروم میره😎 اشپزخونم ظرفا پره تاکجا ظرفای کثیف اجاق گازکثیف قابلمه کثیف روشه ...

انصافا؟

تو هم فتوکپی منی که.

همسرت ناراحت نمیشه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انصافا؟ تو هم فتوکپی منی که. همسرت ناراحت نمیشه؟

بدترازتو شاید😄

نههه اصلااا اوایل میگفت گفتم عزیزم هم بروبشورهم بچه داری کن یروز کامل سپردم بهش دیدنه واقعاحق دارم

خدایی چیزی نمیگه تابتونه کمک میکنه مثلادوروزه آشپزی نکردم پسرم خیلی گریه میکنه ازبیرون سفارش دادیم یاپول نبود نون وپنیرخوردیم

خیلی هم کیف میده

یروز فرصت کنم حسابی تمیزمیکنم

بدترازتو شاید😄 نههه اصلااا اوایل میگفت گفتم عزیزم هم بروبشورهم بچه داری کن یروز کامل سپردم بهش دید ...

یه بچه داری؟

من وقت ندارم حتی یه دقیقه.وقت هم باشه این دو تا له ام کردن دیگه نمی تونم

یه بچه داری؟ من وقت ندارم حتی یه دقیقه.وقت هم باشه این دو تا له ام کردن دیگه نمی تونم

نه دوتادارم

یکی ۳سال و۳ماهش

یکی هم نوزاده ۱ماه وچندروزشه

اصن نگم کمردرد گردن درد میگیرم ولی شوهرم میادسریع میگم ماساژ بده😄

ول کن دختراااا اینجوری خودت واذیت کنی چه فایده

اون بچه هامادرشاداب میخوان

طفلی ها چی حالیشونه مابایدانرژی بدیم باهاشون بازی کنیم کیف کن لذت ببر فقط بچه هات مهم باشن برات خونه ریخت بهم که ریخت فدای یه تارموشون

بزرگ شن ازبهترین وسیله هاتوخونت استفاده کن الان بچن دنبال شیطنت وبازی ورسیدگی فراوان میخوان

اگه میتونی حتی شده یه خیابون ببرشون بیرون اگه کالسکه داری بدارشون تواون تمیزی حدمعمولی باشه بسه غذاتم میتونی هروعده زیاددرست کنی بیشتربمونه نخوای پای گازباشی شبم وقتی خوابوندیشون یکساعت تمیزکاری کن درکل میگذره پس مادرای شاغل بادوقلویاشیربه شیرچکارمی کنن

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
یه بچه داری؟ من وقت ندارم حتی یه دقیقه.وقت هم باشه این دو تا له ام کردن دیگه نمی تونم

شما خیلی شبیه منی 

یه وقتایی دلم میخواد درد دل کنم با یکی خانواده همسرم اذیت کردن بچه داری خانه داری وااای 

سلام من بر اساس تجربه شخصی میگم هیچ چیزی در دنیا مثل شیر بز نیست بخصوص برای کودکان چون شیر بز کاملا شبیه شیر مادر هست و حتی از شیر مادر هم مفید تر چون حدود 96 درصد املاح و ویتامین و مواد معدنی داره و در درمان خیلی بیماری ها مفیده بخصوص الرژی کودکان و نوزادان الرژی به پروتین گاوی و لاکتوز کم خونی، فشار خون، دیابت، نقص سیستم ایمنی ، برای وزن و رشد نوزادان و کودکان کم وزن و حتی برای نازایی بهترین ماده غذایی برای نوزادانی که غذای کمکی رو شروع کردن و بهترین جایگزین شیر خشک هست کافیه یه سرچ تو گوگل کنید اگر تهران هستید مزرعه بز مروگل رو تو گوگل سرچ کنید ادرس یه مزرعه میاد که فصلها شیر بز داره در محیطی کاملا