2777
2789
خصلت شماست تو کار بقیه سرک بکشن به همه تذکر بدن؟ اینجور موقع ها باید ب خودت بگی مگه من فوضولم بقیه چ ...

اتفاقا اینجور مواقع باید به بقیه هم گفت بی ادب نباشن و شکاک. دقیقا عین شما

همه جا هم خوب هست هم بد

اتفاقا اینجور مواقع باید به بقیه هم گفت بی ادب نباشن و شکاک. دقیقا عین شما همه جا هم خوب هست هم بد

آره همینطور اول باید پای ادم های زیاد چکن زن رو حذف کرد پشتش این حرف ها رو زد😂 و همه جا هم هم خوب هم بد نیست🙃

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس لابد تو شهر شما همه مثل خودتون بی ادبن؟ تا کی را چک زن حساب کنیم🤔🤔

چک زن نه چکن یعنی حرف های پشت هم ، شما حتی نفهمیدی چی میگم دوباره چکن زدی😂😂 ادب شما از پریدن تو کامنت یکی دیگه معلوم بود گلم من دیگه ارزشم رو در حد شما نمیارم پایین که خدای نکرده گم نشه😉 

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
ارزشتون بالا نبود. برا خودتون نوشابه باز کنید به سلامت

😂😂عه شما کارشناس امور ارزشی سایت هستین؟ اگه تنهایی تعیین میکنین و خسته میشین بگم دوستان برسن از مدال های افتخارتون کم نمیشه😂

شما کارشناس ارشدش هستید که اول از همه به خودتون مدالش را دادید🤣🤣🤣

😂😂اووو تبریک تبریک چقدر خوب متشکرم

دیدید؟؟؟ ازتون تعریف کردن خوشحال شدید🤣🤣🤣

😂😂😂آره از شما مدال افتخار گرفتم ولی خودم پپسی باز نکردم بر عکس شما که ارزش ها رو تعیین میکنین😉

😂😂😂آره از شما مدال افتخار گرفتم ولی خودم پپسی باز نکردم بر عکس شما که ارزش ها رو تعیین میکنین😉

من به کسی مدال ندادم.

کارشناسی ارشد ارزشی بودن مدال نمیخواد

مدال را به ادم های با شخصیت میدن.

ادب و هنر ادم ها به مدرکشون نیست

چی میزنی؟؟ حالت خوش نیست نمیگم نزن و نخور ساقیت را عوض کن. جنسش ناجوره🤣🤣🤣

خب اینم از این😂😂😂 از حرفای فلسفی رسیدی به ساقی و اینا ، اینم فکر کن تو گفتی ملت دویدن عوض کردن بعدش چه کنم ننه؟

خب اینم از این😂😂😂 از حرفای فلسفی رسیدی به ساقی و اینا ، اینم فکر کن تو گفتی ملت دویدن عوض کردن بع ...

شما کارشناسی ارشد گرفتی سنت بالا رفته ننه شدی. ما هنوز جوونیم.🤣🤣🤣

با این سطح تحصیلات و مدالت جرا جواب سوالاتت را از من میخوای؟

چی میزنی؟؟ حالت خوش نیست نمیگم نزن و نخور ساقیت را عوض کن. جنسش ناجوره🤣🤣🤣

لطفا برای حضور در یه سایت عمومی از ادبیات صحیح استفاده کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar