2777
2789
🤣🤣🤣چی میگی بابا هی اینو ب اون میدن اونو ب این میدن مشق شبه مگه اینا رو تو پستای بالا هم نوشتی ، د ...

برای حضور در یه سایت عمومی از ادبیا صحیح استفاده کنید

ارتباط با نی نی یار فقط @niniyar

شما کارشناسی ارشد گرفتی سنت بالا رفته ننه شدی. ما هنوز جوونیم.🤣🤣🤣 با این سطح تحصیلات و مدالت جرا ...

😂😂 ارشد روانشناسی رو واسه این گرفتم بدونم مشکل مردم چیه الان دیگه فهمیدم حل شد😂😂😂

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه علمیه که به درد خودتون نخورده کارشناسی ارشد ارزشی شد روانشناسی؟🤣🤣🤣

اره همین که میگی حیفه آگاهت کنم😂😂😂 به حرف نی نی یار شب گوش کن تا دوباره تذکر نگیری😉

می خوام به دخترم بگم: من برای تشکیل قلبش ۹ ماه و ۹ روز و ۹ ساعت خون جگر خوردم، نزاره کسی به راحتی بِشکَنَتِش ❤
اره همین که میگی حیفه آگاهت کنم😂😂😂 به حرف نی نی یار شب گوش کن تا دوباره تذکر نگیری😉

خودتم تذکر گرفتی

اول خودت عمل کن🤣🤣🤣

پس نه فقط به درد خودت نخورده مس به درد هیشکی هم نمیخوره

پس عمرت هدر رفته این رشته را خوندی🤣🤣🤣

خودتم تذکر گرفتی اول خودت عمل کن🤣🤣🤣 پس نه فقط به درد خودت نخورده مس به درد هیشکی هم نمیخوره ...

اینا رو همینطوری بگو صبح پاشم ببینم کی میتونه برات ی فکری بکنه از پرفسورها باید علت مشکل رو جویا بشم کار از کار گذشته😂😂😂

اینا رو همینطوری بگو صبح پاشم ببینم کی میتونه برات ی فکری بکنه از پرفسورها باید علت مشکل رو جویا بشم ...

اول برا تو که همکارشون هستی فکر چاره میکنند

اصلا بلد نیستی جواب حرفام را بگی چرت و پرت جواب میدخودت پیامات را بخون

اول برا تو که همکارشون هستی فکر چاره میکنند اصلا بلد نیستی جواب حرفام را بگی چرت و پرت جواب میدخودت ...

😂😂😂😂 خودت برو از بالا بخون بیا پایین اگه حرفات عوض نشده بود جواب بدم😂

توپ را تو زمین بنده نندازید. جواب خودم را به خودم برنگردونید اگه جواب منطقی و تازه دادید بگین

😂😂😂😂باز ب کانال اول برگشتید توپ را در زمین شما ننداختممم توپ را شما برداشته و میدویید😂😂

ارزشی ها دنبال توپ هستن. تازه اگه ارشد باشن توپشون بزرگتره🤣🤣🤣

😂😂😂😂خدایی مجبوری بپری تو حرف بقیه چی کار داریم میکنیم نصفه شبی آخه 

شما خودتم پریدی وسط حرف بقیه. بنده به استارتر پیام دادم نه شما شما خودت اول اومدی پیام دادی. یادت ...

نگاه کن دیگه بعد پیام من برگشتی دیدی دیدی راه انداختی انگار منتظر بودی مچ بگیری