2777
2789
عنوان

پسر پررو

369 بازدید | 25 پست

خالم 35 سالشه تازه 3 سال ازدواج کرده شوهرش خیلی آدم خوبیه  وضعیت مالیش ن هم خوبه به خانواده ما میخوره حالا به این چیزا کار ندارم ی برادر داره برعکس اون چه میدونم مشروب میخوره هر غلطی بخواد میکنه زن نداره تا چند وقت پیش که زنگ زده به مامانش (یعنی مادر شوهر خالم) گریه کنان گفته که شما نگذاشتین من با اون دختری که میخوام ازدواج کنم و چه و چه فکر میکنم مست بوده بعد ی مدت می‌فهمن که ی دختری رو صیغه کرده حالا میخواستن به انتخابش احترام بگذارن که می‌فهمن اصلا این دختر با همه پسرا این کار می‌کرده یعنی مثلا ی مدت کوتاه صیغه میکردن بعدم طلاق حالا این پسر میگه نه من طلاق نمیدم دختر هم میگه باید مهریه من رو بدی یا طلاق این پسر هم با خانواده در میان می‌گذاره هی هر روز ی جوری میپیچوندن خالم ی روز میره خونه مادر شوهرش میبینه دو تا ظرف غذا دست پسر داد پسر هم رفت خالم میپرسه برای چی دو تا دست غذا دادی بهش میگه داریم با این دختر کنار میایم اینم برای اون خالم میگه این که قشنگ معلوم طلاق راحت میده شما هم برید مهضر کار تموم کنید تا نگو این پسر دو دل حالا دختر هم طلاق میخواد هی میپیچونتش حالا از دختر همسایه هم خواستگاری کرده دختر هم ی خواستگار داره هم آقا متین پولدار همه چی تموم این پسر میره چاقو میکشه میگه من این دختر میخوام دختره هم میگه من احترام خوانواده تو رو نگه داشتم هیچی نگفتم و گرنه میدونم که با یکی دیگه هم رابطه داریم تا  گذشت....... بقیه رو بگم؟ 

البته مسائل خصوصی برادرشوهر خالتون به شما چه ربطی داره!  

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک پلیز

قهرمان خودت باش🍃ترو جَدِت قسم لایک نکن عاااامو🥲🥺من لایک دوس ندارم خو☹اگه لایک کردی امیدوارم یه هفته اسهال شی و هفته دوم یُبس بشی🙃🖐🤭😁آی اَم یک عدد کاربر صلح طلب🥰

بله اگه دوس داری🙄

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

قلب نیس که پیاده روعه🔪😐💘

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

دختر که میگم با چند تا پسر بوده رفته دادگاه طلاق غیابی گرفته  پسر هم دست بردار نیست این داستان جدید بقیش هنوز اتفاق نیفتاده راستی نگفتم این دختر هی باردار می‌شده می‌رفته داروخونه آشنا داشته قرص میخرید بچه میکشته

میتونی خلاصه بگی کیو میخواد یه خورده پیچیده بود 

پسر انگار مریضی داره یکی رو عقد کرده یکی هم خانواده ش رفتن تحقیق این هم چاقو کشیده بعد بهش گفتن تو رابطه داری اومدی خواستگاری دختر ما