2777
2789
عنوان

پسر پررو

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 25 پست
میتونی خلاصه بگی کیو میخواد یه خورده پیچیده بود 

برادر شوهر خاله استارتر ازاون پسراس بعد اول میگه شما نزاشتین با عشقم ازدواج کنم بعد یکیو صیغه میکنه از اون کاره ها بعد اون طلاق میخواد پسره نمیده از طرفی میره خواستگاری دختر همسایه...بقیه اش هم که اسی گفت

🖤seni seviyorum🖤‌قوی بودن ملاک نیست ، شیر هم قویه ولی این گرگه که پاشو تو سیرک نمیذاره ! : )  ‌‍‏مڹٷ ۿيڄ إټىشێ  نمېٺۅڹۿ بسۋزۆنه ڿٶڼ مڼ ڂوډ جھڹمم ✌😉😹‌ کامنتام رو با کمال آرامش بخونید به جان خودم قصد دعوا و توهین ندارم؛) 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو شیراز زندگی می‌کنیم شهرک نیایش بابام  بعضی وقتا میره تهران بخاطر همین ی خونه اونجا کرایه کردیم  دو واحد هست ساختمون  یکی واسه خودمون یکی هم اجاره داده به ی دختر  تابستان میریم کلا اونجا خونه هم دادن  به ی دختر مجرد بابام گفت بیاین غذا ببریم براش و اینا که بشه جزو خانواده خودمون مثل دختر خودمون من هم همین کار کردم این هم ی تشکر کرد و فرداش ظرف غذا رو گذاشت دم در خونه خودش از اونجا از دختر بدم اومد چون حتی ی سلام هم نکرد ی مدت گذشت گفت کولر خراب از داخل گرفته ی پسر رو آورد خونه که مثلا درستش کنه این رفت و آمد های این پسر خیلی مشکوک بود( البته طبق ی قانون با یک شرط خاص به دختر مجرد خونه میدن  ما هم تحقیق کردیم و بعد به این دختر خونه دادیم  مشاور املاک هم از دوستان بود) بابام هم رفت درباره پسر تحقیق تا نگو این پسر زن داره با این دختر هم رابطه داره بابام هم بادوستش (مشاور املاک ) قرار شد به این دختر تذکر بدن  بابام هم به دختر  پیام داد و خیلی موأدبانه بهش تذکر داد و گفت من درباره شما تحقیق کردم که این خونه رو بهتون دادم این کار شما درست نیست دختر هم گفت شما حق نداشتین درباره من تحقیق کنین و من فکر میکردم شما برادر منین حیف کلمه برادر که برای شما به کار بره (یعنی میخواست به  بابام بگه شما آدم کثیفی هستین) ما هم داریم سر میکنیم باهاش تا مهر قراردادش تموم میشه ی چیزی هم گفت گفت که حالا معلوم نیست شما از این خونه برید یا من ولی من مطمئنم که میره چون صاحبخانه دوست بابام و خارج از کشور زندگی میکنه تمام کارهای خونه هم سپرده به بابام حتی همین پیدا کردن مشتری واسه خونش بابام هم دلش برای دختر سوخت داد خونه رو بهش صاحبخونه هم از دختر خوشش نمیاد