2777
2789
عنوان

نماز بخونیم یا نخونیم

| مشاهده متن کامل بحث + 274 بازدید | 31 پست

من نماز میخونم چون از خشم خدا میترسم و اینکه دوست ندارم 

بخاطر یه نماز ساده که یه ربع هم وقتمو نمیگیره تو روز برم جهنم 

دلیل دیگم هم

اینه که میخوام به خدا نزدیک بشم 

«لافتی الا علی لا سیف الا ذوالفقار» بچه ها عاشق کتاب و رمانم منو تگ کنید تو تاپیک ای کتابخوانی و این چیزا  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میخوام اما نمیدونم چرا ادامه دار نیست، بعد از حدود یکسال که بالاخره شروع کرده بودم ماه قبل بعد از ...

تو میتونی✌

شیطونو لعنت کن بره پی کارش😉

تیکر ارزوی دختر دارشدنم 😍 یه دختر مو فرفری😍
برا خودم که واضحه میخونم چون با خدا که راز و نیاز میکنم آروم میشم ولی اختیاری بودنش رو نمیدونم

خوب دیگه اگه به قول خودت آرامش داری پس بخون..ولی اینو بدون..تنها یک ربع خم و راست شدن کافی نیست..انسان باید همیشه خدایی باشه..در هر لحظه‌.

بعضی وقتا میخونم بالاخره نماز همه‌اش حمد و سپاس خدای مهربونه اگه با ارامش قلبی و اخلاص خونده بشه خیلی به ادم ارامش میده ولی از روی عادت و فقط رفع تکلیف... خب نمیدونم🙄

همیشه خواسته‌ام از خدا فقط او را،   چنان‌که خسته‌تنی چای قندپهلورا ☕☕☕

زوری خوندن با نخوندن یکیه 

شمر هم نماز میخوند چه نمازی اخه 

امام علی هم نماز میخوند طوری که اصلا متوجه اطرافش نبود غرق در نماز و صحبت با خدا

مثل ائمه نمیتونم باشم ولی دیگه شمر هم نباشم 

نماز نخونم انگار یه باری روی دوشمه انگار خدا رو ندارم کنارم عاشق نمازم ولی یه وقتایی کوتاهی میکنم 

تند نماز میخونم بعضی وقتا 

در کل ارامش بخشه 

السلام علیک یا صاحب الزماناللهم عجل لولیک الفرج بحق حضرت زینب واسه شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات بفرستید🌺
برا خودم که واضحه میخونم چون با خدا که راز و نیاز میکنم آروم میشم ولی اختیاری بودنش رو نمیدونم

اختیاری که هست

مثل سجده فرشته ها به انسان

اما شیطان با اختیار خودش سجده نکرد. نتیجشم دید😃

اونوقت خدا آدمو رها کنه خیلی بد میشه

اگه به اون دنیا و دین اعتقادی ندارین هم بازم نمازتون رو بخونین ضرری که واسه شما نداره فقط ی ربع وقتتون تو روز رو میگیره 

Ask medical question and I will answer as much as I can*Posez une question médicale et je répondrai autant que je peux*Задайте медицинский вопрос, и я отвечу столько, сколько смогу*Haga una pregunta médica y responderé todo lo que pueda.
اگه به اون دنیا و دین اعتقادی ندارین هم بازم نمازتون رو بخونین ضرری که واسه شما نداره فقط ی ربع وقتت ...

وقتی اعتقاد نداشته باشی انگیزه ای نداری که بخونی

ما از آنان که تسلایشان می دادیم غمگین تر بودیم ...