به نقطه ای از زندگی رسیدم که قطع به یقین نظزم اینه که از همسرم جدا بشم منو همسرم هر دو آدمای خوبی هستیم ولی ما اصلا برای هم ساخته نشدیم دنیاهامون کاملا متفاوته و اصلا نمیتونیم همدیگه رو درک کنیم میدونم این اوضاع با اومدن بچه خیلی وخیم تر میشه و من اصلا دلم نمیخواد یکیو بیارم تو این دنیا و بدبختش کنم لطف الهی شاملم شده و فرزندی از خودم ندارم. نمیدونم اصلا چجوری بهش بگم ک تصمیم ب جدایی گرفتم ک کار ب دعوا و بحث و خانواده ها کشیده نشه. دلم میخواد در کمال آرامش این اتفاق بیوفته
با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
4 ساله. نه مشاوره نرفتیم چون میدونم مشاوره فقط برای یه مدت کوتاه جواب میده ما کلا شخصیتامون دنیایی متفاوت من نمیتونم همسرم رو تغییر بدم همچین اون منو. این خودخواهیه ک از طرف مقابلت بخوای سالها برای تو فیلم و نقش بازی کنه ینی اونی باشه ک تو میخوای...
با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂
سعی کن حتما قبل از طلاق با یه مشاور صحبت کنی البته دوتاتون باید برید.به شوهرت همه چیزو بگو باهاش خیلی راحت صحبت کن.حتماً مدت طولانی ریختی تو خودت که الان فوران کرده و دوست داری فرار کنی از این زندگی.ولی اگر شوهرت آدم خوبیه سعی کن زود تصمیم نگیری عجول نباش
4 ساله. نه مشاوره نرفتیم چون میدونم مشاوره فقط برای یه مدت کوتاه جواب میده ما کلا شخصیتا ...
عزیزم میدونی مشکل روابط اینه که هرکسی میخواد اون یکیو به میل خودش تغییر بده در حالیکه باید همو بپذیرید هیچ ادمی تو این دنیا نمیتونه یکی مثل خودشو پیدا کنه هر ادمی با اون یکی دنیاش متفاوته مهم اینه چطور این تفاوتا رو مدیریت کنید.اسی منم اول زندگیم دقیقا مشکل شما رو داشتم با شوهرم تا پنج دقیقه باهم صحبت میکردیم دعوامون میشد ولی من خیلی تلاش کردم برای زندگیم خیلی مشاوره رفتم خیلی یه عالمه کتاب خوندم البته شوهرمم پا به پام اومد چون به این نتیجه رسیدم هیچکدوممون سواد عاطفی نداریم و باید یاد بگیریم .هر آدمی یه قلق خاصی داره طلاق رو همیشه میتونی بگیری ولی دیگه زندگیت برنمیگرده طلاق خیلی سخته خواهش میکنم همونطور که با شوهرت تلاش کردید بهم برسید تلاش کنید که رابطتتونو ترمیم کنید نرید مشاوره که بگه حق با کیه برید که سواد عاطفی رو بهتون یاد بده کتاب بخون لطفا دوره های مهارت های زناشویی شرکت کنید اول تلاشتو بکن اگه به نتیجه نرسیدی بعد به فکر طلاق باش
سعی کن حتما قبل از طلاق با یه مشاور صحبت کنی البته دوتاتون باید برید.به شوهرت همه چیزو بگو باهاش خیل ...
اره خیلی وقته دارم خودخوری میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم. میدونی مسئله اینجاست اون نمیشینه باهاش راحت صحبت کنم مثل الان من ک منطقیم نمیفهمه مثلا شاید اگه بگم قصدم مشاوره و جدا شدنه یه دعوای حسابی راه بندازه و اخرم نیاد مشاوره. نسبت ب فهمیدن و درک کردن مقاومت میکنه ب شدت دعواییه و دنبال بهونه ست.