2777
2789

به نقطه ای از زندگی رسیدم که قطع به یقین نظزم اینه که از همسرم جدا بشم منو همسرم هر دو آدمای خوبی هستیم ولی ما اصلا برای هم ساخته نشدیم دنیاهامون کاملا متفاوته و اصلا نمیتونیم همدیگه رو درک کنیم میدونم این اوضاع با اومدن بچه خیلی وخیم تر میشه و من اصلا دلم نمیخواد یکیو بیارم تو این دنیا و بدبختش کنم لطف الهی شاملم شده و فرزندی از خودم ندارم. نمیدونم اصلا چجوری بهش بگم ک تصمیم ب جدایی گرفتم ک کار ب دعوا و بحث و خانواده ها کشیده نشه. دلم میخواد در کمال آرامش این اتفاق بیوفته 

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

☹️☹️ مشکلتون چیه عزیزم

ما حرفای همو نمی‌فهمیم هیج کدوم نمیتونیم باهم کنار بیایم ما خیلی عاشقانه ازدواج کردیم برای هم جنگیدیم ولی دیگه نمیشه ادامه داد

‏با یه پسره دعوام شد اومدم یه تف بندازم جلو پاش ، تفم آویزون شد🤤🤤🤤🤤🤤🤤پسره گفت: جووون عقب مونده کی بودی تو😂😂😂

تو زندگی همه مشکل هست نمیشه واسه اختلاف ها طلاق بگیری 

یکم خودتو با شرایط سازگار کن شوهرتو همین جوری ک هست قبول کن 

اینم در نظر بگیر طلاق آخرین راهه و بد طلاق مشکلات بیشتری واست پیش میاد 

ما حرفای همو نمی‌فهمیم هیج کدوم نمیتونیم باهم کنار بیایم ما خیلی عاشقانه ازدواج کردیم برای هم جنگیدی ...

تا حالا مشاوره رفتید؟چند وقته ازدواج کردید

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب چرا درد اصلیتون چیع...حیف نیست حدا بشین؟

خیلی حیفه باور کن خیلی حیفه ولی دیگه نمیتونم مریض شدم عمرم داره تباه میشه میسوزه 

تا حالا مشاوره رفتید؟چند وقته ازدواج کردید

4 ساله. نه مشاوره نرفتیم چون میدونم مشاوره فقط برای یه  مدت  کوتاه جواب میده ما کلا شخصیتامون دنیایی متفاوت من نمیتونم همسرم رو تغییر بدم همچین اون منو. این خودخواهیه ک از طرف مقابلت بخوای سالها برای تو فیلم و نقش بازی کنه ینی اونی باشه ک تو میخوای... 

چندساله ک اذدواج کردین؟چند سالتونه

4 سال. همسرم 31 من 23

تو زندگی همه مشکل هست نمیشه واسه اختلاف ها طلاق بگیری  یکم خودتو با شرایط سازگار کن شوهرتو همی ...

میدونی عرصه بهم تنگ شده دیگه طاقت و تحمل ندارم نمیتونم ادامه بدم حس میکنم بیشتر از این خودمو مریض میکنم و از همه بیشتر من میترسم پای یه بچه بیاد وسط

سعی کن حتما قبل از طلاق با یه مشاور صحبت کنی البته دوتاتون باید برید.به شوهرت همه چیزو بگو باهاش خیلی راحت صحبت کن.حتماً مدت طولانی ریختی تو خودت که الان فوران کرده و دوست داری فرار کنی از این زندگی.ولی اگر شوهرت آدم خوبیه سعی کن زود تصمیم نگیری عجول نباش

4 ساله. نه مشاوره نرفتیم چون میدونم مشاوره فقط برای یه  مدت  کوتاه جواب میده ما کلا شخصیتا ...

عزیزم میدونی مشکل روابط اینه که هرکسی میخواد اون یکیو به میل خودش تغییر بده در حالیکه باید همو بپذیرید هیچ ادمی تو این دنیا نمیتونه یکی مثل خودشو پیدا کنه هر ادمی با اون یکی دنیاش متفاوته مهم اینه چطور این تفاوتا رو مدیریت کنید.اسی منم اول زندگیم دقیقا مشکل شما رو داشتم با شوهرم تا پنج دقیقه باهم صحبت میکردیم دعوامون میشد ولی من خیلی تلاش کردم برای زندگیم خیلی مشاوره رفتم خیلی یه عالمه کتاب خوندم البته شوهرمم پا به پام اومد چون به این نتیجه رسیدم هیچکدوممون سواد عاطفی نداریم و باید یاد بگیریم .هر آدمی یه قلق خاصی داره طلاق رو همیشه میتونی بگیری ولی دیگه زندگیت برنمیگرده طلاق خیلی سخته خواهش میکنم همونطور که با شوهرت تلاش کردید بهم برسید تلاش کنید که رابطتتونو ترمیم کنید نرید مشاوره که بگه حق با کیه برید که سواد عاطفی رو بهتون یاد‌ بده کتاب بخون لطفا دوره های مهارت های زناشویی شرکت کنید اول تلاشتو بکن اگه به نتیجه نرسیدی بعد به فکر طلاق باش

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سعی کن حتما قبل از طلاق با یه مشاور صحبت کنی البته دوتاتون باید برید.به شوهرت همه چیزو بگو باهاش خیل ...

اره خیلی وقته دارم خودخوری میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم. میدونی مسئله اینجاست اون نمیشینه باهاش راحت صحبت کنم مثل الان من ک منطقیم نمیفهمه مثلا شاید اگه بگم قصدم مشاوره و جدا شدنه یه دعوای حسابی راه  بندازه و اخرم نیاد مشاوره. نسبت ب فهمیدن و درک کردن مقاومت میکنه ب شدت دعواییه و دنبال بهونه ست. 

اره خیلی وقته دارم خودخوری میکنم دیگه نمیتونم تحمل کنم. میدونی مسئله اینجاست اون نمیشینه باهاش راحت ...

با زبون نرمش کن مردا مث بچه ن

قبل اینکه ازش چیزی بخوای باید ازش تعریف کنی.اگر نشد جدی باهاش برخورد کن.فقط سعی کن تا مشکلتون حل نشده بچه دار نشی😖دعا میکنم مشکلت حل بشه عزیزم