سلام بچه ها به خدا دهنم سرویس شده به یه پسری وابسته شدم این آقاپسر بهم پیام میده یک روز درمیون اوایل خیلی کم بود ارتباطمون نهایت ماهی یه بار تو تلگرام پیام میداد الان حدود دوماه هستش که زیاد پیام میده راجب همه چی حرف میزنیم ولی باهم صمیمی نیستیم یعنی میگیم تو ولی اصلا حتی اسم همدیگرم صدا نمیکنیم حالا از وقتی که چتامون زیاد شده من خیلی وابسته شدم یعنی اگه دو روز بگذره پیام نده منتظرم همش .ولی اصلا نشده خودم اول پیام بدم بهش بچه ها خیلی وابسته شدم چیکارکنم بهتره کلا بگم پیام نده یا چی؟نمیدونم هدفش چیه ازدواج هست یا نه بنظرتون چطوری بفهمم؟اگه صرفا واسه وقت گذرونی باشه دیگه جوابشو ندم یکی بگه من چی بگم بهش
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
زیاد پیام میده آخه دوماه هستش که یه روز درمیون پیام میده بنظرت هدفش ازدواج نیست یعنی؟
ببین از صحبت هاش میتونی متوجه بشی توی چه فازیه من خودم مجازی با شوهرم آشنا شدم و راضی ام از روزای اول هم سوالاتش در مورد علایقم و خانوادم بود مشخص بود که برای ازدواج میخواد اما بعضی ها توی فاز دیگه هستن از همون اول