2777
2789
عنوان

توروخدا بیاین موندم چیکار کنم

206 بازدید | 19 پست

سلام بچه ها به خدا دهنم سرویس شده به یه پسری وابسته شدم این آقاپسر بهم پیام میده یک روز درمیون اوایل خیلی کم بود ارتباطمون نهایت ماهی یه بار تو تلگرام پیام میداد الان حدود دوماه هستش که زیاد پیام میده راجب همه چی حرف می‌زنیم ولی باهم صمیمی نیستیم یعنی میگیم تو ولی اصلا حتی اسم همدیگرم صدا نمی‌کنیم حالا از وقتی که چتامون زیاد شده من خیلی وابسته شدم یعنی اگه دو روز بگذره پیام نده منتظرم همش .ولی اصلا نشده خودم اول پیام بدم بهش بچه ها خیلی وابسته شدم چیکارکنم بهتره کلا بگم پیام نده یا چی؟نمیدونم هدفش چیه ازدواج هست یا نه بنظرتون چطوری بفهمم؟اگه صرفا واسه وقت گذرونی باشه دیگه جوابشو ندم یکی بگه من چی بگم بهش 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم کسی که تصمیم به ازدواج داشته باشه برای آشنایی بیشتر انقدر کم پیام نمیده و سعی می‌کنه بیشتر بشن ...

زیاد پیام میده آخه دوماه هستش که یه روز درمیون پیام میده بنظرت هدفش ازدواج نیست یعنی؟

فعلا همینجوری جلو برو و وا نده

چون اگه بو ببره ازش خوشت میاد ممکنه در یک حرکت خودشو ب عن بو داده تبدیل کنه...

صبر کن، و وابستش نشو!

خیلی بهش فک نکن، کم کم همه چیزو میفهمی

چیکارس چی خونده  موقعیتش اگ خوبه مخشو بزن

عزیزم معلمه 

خودمم معلمم 

نمی‌دونم وضعیت مالیشون در چه حده ولی متوسطن فک کنم 

من از ظاهر خودم خوشم نمیاد اعتماد به نفس کمی دارم متاسفانه

فعلا همینجوری جلو برو و وا نده چون اگه بو ببره ازش خوشت میاد ممکنه در یک حرکت خودشو ب عن بو داده تب ...

من زیاد بهش محل نمیدم ولی میترسم بی توجهیم باعث بشه کلا دل سرد بشه نمی‌دونم چجوری با پا پس بزنم با دست پیش بکشم

زیاد پیام میده آخه دوماه هستش که یه روز درمیون پیام میده بنظرت هدفش ازدواج نیست یعنی؟

ببین از صحبت هاش میتونی متوجه بشی توی چه فازیه من خودم مجازی با شوهرم آشنا شدم و راضی ام از روزای اول هم سوالاتش در مورد علایقم و خانوادم بود مشخص بود که برای ازدواج میخواد اما بعضی ها توی فاز دیگه هستن از همون اول

میترسم بپره اینجوری آخه نمی‌دونم شرایط ازدواج داره یا نه از اخلاقش خوشم میاد

اینجوری نگو، فک میکنه میخای مخشو بزنی یا بهش فشار بیاری، بزار حداقل ابراز محبت کنه بعد بحث خاستگار بیار وسط والاااا

اینجوری نگو، فک میکنه میخای مخشو بزنی یا بهش فشار بیاری، بزار حداقل ابراز محبت کنه بعد بحث خاستگار ب ...

آره منم همین فکرو میکنم بنظرتون کی ابراز علاقه می‌کنه پس؟از شهریور هستش که در ارتباطیم دو ماهم هست که بیشتر شده پس کی حرف دلشو میزنه

ببین از صحبت هاش میتونی متوجه بشی توی چه فازیه من خودم مجازی با شوهرم آشنا شدم و راضی ام از روزای او ...

راس میگی ...تا حدودی راجب خانوادم می‌پرسه ولی بحثامون بیشتر حول کار هستش